Полицията с нова техника.
- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
Полицията с нова техника.
Вчера ме спират куките във Варна заради превишена скорост.Ограничението било 50,а аз съм карал с 61 км/час.отивам аз до колата и се чудя как са ме засекли като не се виждаше вън радар и кво да видя!Едното ченге седнало вътре,а пред него на таблото екранче ,а колата натъпкана с техника(под жапката имаше записващо видео,а радара беше скрит зад огледалото на колата.Куката взе да се оправдава,че съм нарушил ограничението с малко ама техниката го засякла и ми пуска филмче.направо паднах от коня.Записан Пасата ми как излиза от завоя и скороста ми е 61км/ч.на мен ми стана интересно и го помолих да го пусне пак
Викам му,че щом бачкат вече с такава техника с кеф ще си платя фиша.
Та така де - и куките вече напредват с оборудването.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Birdie написа:Да ама каквато и техника да изкарат куките, нали се сещате че ще спират нас със старичките голфове, астри или рена....ония с кайените, х-3 или ес класите и с четирите еднакви цифри в номерата дали ще ги спират и наказват с НОВАТА си техника
много ясно, че ще ги наказват. те винаги са ги наказвали... с по 20-50 лв на ръка
Ти ако имаш да дадеш толкова и на теб ще ти се размине.
Напълно съм съгласен с Модератора Vlad777.
Все пак както се казва "Ново увеселително заведение със стар персонал"-някакси не става
Ако ще и със сателит да ни засичат,пак ще има"леле колко си загазил,еми саа кфо шъ прайм"....
Абе почерпковци
П.С. абе половината не бяха ли на заплата при онези с номерата?
Все пак както се казва "Ново увеселително заведение със стар персонал"-някакси не става
Ако ще и със сателит да ни засичат,пак ще има"леле колко си загазил,еми саа кфо шъ прайм"....
Абе почерпковци
П.С. абе половината не бяха ли на заплата при онези с номерата?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”