...........
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vaalentin70
- Автомобил:
- Двигател:
Вземете индиеца от ЦСКА.
Ще имате 700милиона фенове, а за благодарнаст"чорбата "ще ви "ляга" винаги
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
* Александър Тасев участва като собственик или в управата на следните фирми:
“МЕТАН” 51.0%, “АЛЕКСАНДЪР ТАСЕВ” 100.0%, “ЕФИР – МЕТАН” 50.0%, “ПРОМИШЛЕНО ГАЗОСНАБДЯВАНЕ – БТ” 51.0%, “ЕКО ТРАНС” 50.0%, “МЕТАН ПЪТ СТРОЙ” 51.0%, “АЛЕКС – Ю” 50.0%, “ЕКОТУР-СЛИВЕН” 33.0%, “МАКС 2000 Б И Д” 52.0%, “ВИНИТ” 34.0%, “ГАЗ – МЕТАН” 52.0%, “АМИКА” 50.0%, “ЕКОМЕТАН ВРАЦА” 40.0% (съсобственик с Любомир Ганев и Малин Езекиев), “Т Т” 50.0%, “БОЛКАН ЧЕРИ КООП” 52.0%, “МЕТАН” 25.0%, “ИНФРА ПЪТ СТРОЙ” 34.0%, “ФУРНИР – СТРОЙ” 52.0%, “ФУРНИР-СТРОЙ ИНВЕСТ” 52.0%, “ЛОКОМОТИВ” 52.0%, “МЕБЕЛ – РЕКОРД” 50.0%, “ПРОМИШЛЕНО ГАЗОСНАБДЯВАНЕ” 21.0%, “МЕТАН ЕКО”.
На газ ли ми замериса?!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
на Метанgroup® написа:* Александър Тасев участва като собственик или в управата на следните фирми:
“МЕТАН” 51.0%, “АЛЕКСАНДЪР ТАСЕВ” 100.0%, “ЕФИР – МЕТАН” 50.0%, “ПРОМИШЛЕНО ГАЗОСНАБДЯВАНЕ – БТ” 51.0%, “ЕКО ТРАНС” 50.0%, “МЕТАН ПЪТ СТРОЙ” 51.0%, “АЛЕКС – Ю” 50.0%, “ЕКОТУР-СЛИВЕН” 33.0%, “МАКС 2000 Б И Д” 52.0%, “ВИНИТ” 34.0%, “ГАЗ – МЕТАН” 52.0%, “АМИКА” 50.0%, “ЕКОМЕТАН ВРАЦА” 40.0% (съсобственик с Любомир Ганев и Малин Езекиев), “Т Т” 50.0%, “БОЛКАН ЧЕРИ КООП” 52.0%, “МЕТАН” 25.0%, “ИНФРА ПЪТ СТРОЙ” 34.0%, “ФУРНИР – СТРОЙ” 52.0%, “ФУРНИР-СТРОЙ ИНВЕСТ” 52.0%, “ЛОКОМОТИВ” 52.0%, “МЕБЕЛ – РЕКОРД” 50.0%, “ПРОМИШЛЕНО ГАЗОСНАБДЯВАНЕ” 21.0%, “МЕТАН ЕКО”.
На газ ли ми замериса?!

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
не един или 2-ма си отидоха заради битката за петрола
Поли Пантев, Самоковеца, Филип Найденов - фатик, сърбина ненад миленкович и неговите подчинени като бай Миле и така.. както бях чел в една статия която бързо изчезна .. не момчетата спортисти превърнати в купчина месо за стотинки движат всичко.. а оз генерали
Поли Пантев, Самоковеца, Филип Найденов - фатик, сърбина ненад миленкович и неговите подчинени като бай Миле и така.. както бях чел в една статия която бързо изчезна .. не момчетата спортисти превърнати в купчина месо за стотинки движат всичко.. а оз генерали

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
малко обърка биткитеVizor написа:не един или 2-ма си отидоха заради битката за петрола

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:малко обърка биткитеVizor написа:не един или 2-ма си отидоха заради битката за петрола
Поли Пантев, Самоковеца, Филип Найденов - фатик, сърбина ненад миленкович и неговите подчинени като бай Миле и така.. както бях чел в една статия която бързо изчезна .. не момчетата спортисти превърнати в купчина месо за стотинки движат всичко.. а оз генерали![]()
дали ?
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
епа да, твойта битка е с Даскала!Vizor написа:santo_trafficante написа:малко обърка биткитеVizor написа:не един или 2-ма си отидоха заради битката за петрола
Поли Пантев, Самоковеца, Филип Найденов - фатик, сърбина ненад миленкович и неговите подчинени като бай Миле и така.. както бях чел в една статия която бързо изчезна .. не момчетата спортисти превърнати в купчина месо за стотинки движат всичко.. а оз генерали![]()
дали ?
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
иии бре как ги разбирате кой за какво е гушнал букета
е за какво отиват данъците

е за какво отиват данъците

Пропускът e за ползване на паркингите за лични автомобили на народните представители и е издаден под № 195 за автомобил СА № 6969 АН на името на народния представител от ПГ на Коалиция за България Трифон Митев. Това съобщи пресцентърът на Народното събрание след като в автомобила на Александър Тасев бе намерен пропуск за достъп до паркингите на Народното събрание.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”