Сменен генератор на B5
- toni_di
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: AVF 2002
Сменен генератор на B5
Тази вечер си взех колата от сервиз и наред с другите неизправности ми казаха, че този генератор който е на колата не е за нея, липсвал някакъв опъвач и имало вероятност да се откачи или счупи някъква ролка. Та питането ми е дали това е възможно и какъв точно генератор да търся за PASSAT B5 1.9 TDI 90hp.
- redOne
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш компютър и сам си инсталираш програмите на него, можеш да си свалиш от Интернет програмата ETKA 7 (с нея работят и официалните сервизи и представителства на VW у нас). Вкарвайки VIN номера на твоя автомобил ще можеш да прегледаш, разпечаташ и провериш всеки детайл. Удобно бързо и лесно, просто малко труд и съобразителност от твоя страна.
- toni_di
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: AVF 2002
Благодаря, може и да го направия, но за съжаление в последно време ми е много натоварено, нямам време да седна пред компа един филм дори да изгледам. А днес гледах генератора на бащами на Пасата има разлика само в последната цифра моят завършва на 03, а неговият на 09 и ролката на самия генератор на неговата кола е по-голяма. Не знам дали е от значение това, че неговият Пасат е 110к.с., а моят 90к.с. ?