Дарение за дома в Белоградчик (посещение на 17.06.2007г.)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Кога да посетим децата?

Януари
14
11%
Февруари
7
6%
Март
48
38%
По-късно
58
46%

Общо гласове: 127
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 04 май 2007 13:15

dobrinb написа:
hooligans написа:аз моога да участвам с интериора :)

Обзавеждането или оцветяването :roll:

и двете че даже и настилка коя е по подходяща :)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 11 май 2007 11:53

Дид.. 3 скенера имам някакви и 1 комп.. с 3 харда дет са от на баба ми свадбата .. трябва да ги прегледаме кое бачка и кое не да ги носим натам и тях

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пет 11 май 2007 11:57

OK :да:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пет 11 май 2007 21:44

Моля хората, които имат PC-та за даряване да пишат ЛС за да се разберем как да ги взема за да мога да ги преинсталирам, евентуално да добавя части и т.н. Също така се търсят и клавиатури, мишки и монитори - поне 2 комплекта.

Потребителски аватар
rojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rojo » Вто 15 май 2007 15:22

didoriginal написа:Моля хората, които имат PC-та за даряване да пишат ЛС за да се разберем как да ги взема за да мога да ги преинсталирам, евентуално да добавя части и т.н. Също така се търсят и клавиатури, мишки и монитори - поне 2 комплекта.

От работата ми админа ми даде 2 клавиатури и 2 мишки. Проблем е, че скролерите на мишките не работят, но ще ги отворя за да видя, да не се е замърсило нещо. Иначе са изправни, само ще ги почистя вкъщи.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 19 май 2007 13:23

Колеги, имам развитие по въпроса. Вчера ми се обади Павел - момчето играло в гореспоменатия филм. Та, попита ме ОТНОВО кога ще ходим :oops: и помоли половината от паричките да ги заделим за храна, тъй като техните пари са свършили много отдавна и вземат храни на консигнация от склада в Белоградчик. Опасяват се обаче, че това няма да продължава дълго и в един прекрасен ден няма да имат какво да ядат! :( Та, мисля да отделим поне 500лв. за ядене. Също така помоли да съберем колкото се може повече дрешки, че и те били дефицитни.

Давайте да се организираме и да определяме дата, то се е видяло, че стаята ще се отремонтира след нашето посещение. Много го протакахме във времето. :roll:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 21 май 2007 9:41

Съжалявам,но сега прочитам за тази тема.Аз също ще се включа ,както финансово така и с дрехи.Имам спомен ,че имаме няколко торби със дрехи.
Естествено ,не можем да не купим и малко лакомства.Все пак децата се радват най много на това и на играчките.Така ,че смятам ако хората с ,които организирахме предния път пликчетата ако имат желание да повторим и затвърдим наученото :)

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 21 май 2007 10:09

не ми се четат всичките страници, но доклкото схващам няма конкретна дата за ходене?
дидо, предложение за дата?

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 21 май 2007 12:33

Моля за извинение от автора, но и аз като гледам добрите ни намерения много се размиха във времето. По повод и на писаното от Nii наистина е добре да не се отлага повече. На 1-ви юни е международният ден на детето и точно на този ден предполагам, че домът ще получи дарения и от други места и организации. Моля didoriginal да обяви събраните пари и компютърна техника към момента.

Затова предлагам да се организираме на 2 или 3 юни няколко коли и да отидем, като занесем това което е събрано до момента и част от паричната сума. Аз съм твърдо на линия с моя автомобил.
Според мен при осъществяването на мероприятието трябва да присъства член на клуба и юрист.

Последна промяна от Dpop на Пон 21 май 2007 12:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 21 май 2007 12:34

Dpop написа:Моля за извинение от автора, но и аз като гледам добрите ни намерения много се размиха във времето. По повод и на писаното от Nii наистина е добре да не се отлага повече. На 1-ви юни е международният ден на детето и точно на този ден предполагам, че домът ще получи дарения и от други места и организации. Моля didoriginal да обяви събраните пари и компютърна техника към момента.

Затова предлагам да се организираме на 2 или 3 юни няколко коли и да отидем, като занесем това което е събрано до момента и част от събраната парична сума. Аз съм твърдо на линия с моя автомобил.
Според мен при осъществяването на мероприятието трябва да присъства член на клуба и юрист.

юрист??? за чии чеп пък юрист?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 21 май 2007 12:39

Dpop написа:..член на клуба и юрист.

Познавам един дето ги съчетава тея неща в едно :-)

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 21 май 2007 12:52

а аз познавам няколко...

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 21 май 2007 12:54

scuba написа:
Dpop написа:..член на клуба и юрист.

Познавам един дето ги съчетава тея неща в едно :-)

Радвам се scuba и Nii.
Добре е да присъства, за всеки случай, за да можем да разчитаме и да се реагира според ситуацията.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 21 май 2007 12:59

Начи за да няма недоразумения: пари КЕШ не даваме. Събрали сме пари и ще КУПИМ каквото искат, но кеш няма да се дават, за да сме сигурни къде и за какво отиват парите

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 21 май 2007 13:55

ОК scuba.
Помня, че в темата беше писано, че дома има нужда от 40 нови спални комплекта и възглавници. От joser беше посочена по-горе в темата цена на възглавница от 2.50 лв., т.е. 100 лв., а аз ако не греша видях спални комплекти за персон и половина легло на цена за един от 23 лв.(ще проверя това в магазина, на ул. "Екзарх Йосиф"), което е още 920 лв. Общо 1020 лв.?
След като посетих магазина на ул. "Екзарх Йосиф" 28, се потвърди цената от 23 лв. за памучен комплект от три части, като ме увериха, че за такава бройка ще се направи отстъпка и сега изчаквам да ми се обадят по телефона, за да ми кажат колко ще бъде и за кога ще могат да ушити, защото в момента в магазина има три броя.

Сумата събрана към момента е 1200 лв. - справка стр. 11, приложен списък от didoriginal.

Отначало бях посочил цена която се е отнасяла по-скор за комплект + олекотена завивка.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”