колко масло доля и от къде го доля?
на фв маслото в скоростите е пълна синтетика.
върху кутията има пластмасова капачка около 30-40мм./може и да е изпаднала и да има само дупка/
на голф 2 и 3 скоростите са почти идентични
Проблем с жило за километража и маслото в скоростите.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
жило
Ще ти го снима, но дай мейл на ЛС за снимките, че тука не се оправям.
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
т
аз намерих нещо което прилича на отдушник но беше запушен. така си е от както имам колата и не е имало проблем.
направих така че да може да диша от там но проблемът с километража си остава.
само времето ще покаже дали ще продължава да тече,но стрелката на километража пак си лудее на воля щом. когато не съм карал колата дълго време (около 5-6 часа) няма проблем ,но щом покарам малко и спра после е пълна лудница.дали километража се е увредил нещо от маслото?ще помогне ли една промивка?
само времето ще покаже дали ще продължава да тече,но стрелката на километража пак си лудее на воля щом. когато не съм карал колата дълго време (около 5-6 часа) няма проблем ,но щом покарам малко и спра после е пълна лудница.дали километража се е увредил нещо от маслото?ще помогне ли една промивка?
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: т
kaica_niko написа:аз намерих нещо което прилича на отдушник но беше запушен. така си е от както имам колата и не е имало проблем.
как ти е запушен отдушника и със какво????То е една пластмасова шапчица точно на издатината където влиза лостовата система на скоростите,която всъщност не запушва а играе ролята на клапа ....ако я пипнеш ще усетиш как мърда нагоре-надолу.....ако я дръпнеш по-силно излиза-под нея е вентилационния отвор .... ти как и какво ще отпушваш???Капачката не бива да махаш защото може би ще ти влизат вода и прах в скоростната кутия,ако я няма...
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а
ОК. ще проверя за това което казваш и пак ще пиша
- kaica_niko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
A
НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ НЕЩО КОЕТО ДА НАПОДОБЯВА ПОНЕ МАЛКО НА ТАКАВА ТАПА
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Re: Проблем с жило за километража и маслото в скоростите.
а колко масло си долял,оставаш колата на равно място и отвиваш пробката за доливане-ако е бая маслото може да ти прави тоз проблем.
-
zig-zag
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с жило за километража и маслото в скоростите.
Пьрво не е капаче а пластмасов калпак с диаметьр кьт 0,10 ст.,черен на цвят,на бутане е халтав и е сложен вьрху една алуминиева пишонка кьм 3см.която е част от скоростната кутия.Намира се точно зад жилото за скоростите.Вариянт 2,няма ч.калпак има завит за самата кутия бял шестостен,който като се дрьпне леко на горе може да се развива или завива. Мястото е сьщото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”