Закачал ли си колата да я гледат би трябвало да си покаже?
Според мен ВАГ-а ще ти каже всичко. Работил ли е като си взел колата или откакто си я взел не работи?

Проблем с борд-компа на Golf IV 1.8T GTi
- Mortimar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с борд-компа на Golf IV 1.8T GTi
Последна промяна от Mortimar на Сря 03 окт 2007 18:15, променено общо 1 път.
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="Mortimar"]В VW-Овча Купел закачиха колата на тестера. Имаше няколко набрани грешки, но ги изтриха. Колата няма дисплей за борд компютър, а ключа, който има копчета за борда е бил сменян преди. Приемчика каза, че колата е шест, и вече сам горд собственик на последния модел GTi
[/quote
kolko pari ti vzeha za stenda

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gomez написа:Mortimar написа:В VW-Овча Купел закачиха колата на тестера. Имаше няколко набрани грешки, но ги изтриха. Колата няма дисплей за борд компютър, а ключа, който има копчета за борда е бил сменян преди. Приемчика каза, че колата е шест, и вече сам горд собственик на последния модел GTi[/quote
Извинете ме за латиницата..........та колега би ли ми казал колко пари ти поискаха за диагностиката на електрониката???!!!!!
- Mortimar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявайте за "бързия" отговор. Стенда + чистене на грешките е 27 лв. в Овча Купел, но трябва да имаш запазен час.
gomez, като гледам, май и аз и ти имаме еднакъв проблем - лоста с Reset е там, а дисплей за борд комп. няма. Колата е Golf IV GTI 1.8T
gomez, като гледам, май и аз и ти имаме еднакъв проблем - лоста с Reset е там, а дисплей за борд комп. няма. Колата е Golf IV GTI 1.8T
Последна промяна от Mortimar на Чет 21 юни 2007 0:14, променено общо 1 път.
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Извинявам се за ОФФ-Топика, но на Г4 без борд може ли да се инсталира такъв?