Искам да попитам дали някои занае каде се продава филтър за парното на Венто защото днес търсих и ми казаха че неяма. А моито толкова е зле че изобщо не може да дърпа въздух. mod edit: dobrinb
Ако филтъра ти е извит с гребен -> няма да намериш. От 4-5 години не се пройзвеждат и продават.
Сменява се горната пластмаса на кутията дето държи филтъра и се слага прав. В Ауто+ знаят коя част трябва да смениш. По спомени операцията ми стуваше около 70-80 лв преди две години. След това си сменяваш евтини филтърчета и си в джаза.
не ти ли е същия филтърза за купето като на голф3 ако е същия можеш и за 17 лв да намериш, трябва да проверя къде има дори тук по темите съм чел че за двойно повече пари има и такива с активен въглен , който неутрализира миризмите
Е ако е от плоските(снимката не я отваря директно) тогава -> къде са ти казали че няма. Има навсякъде. И по-евтини и по-скъпи(както е писал колегата по-горе с активен въглен или к'вото е там)
Според мен това си е филтър като за Г3 и го има на всякъде. Ходи на Ботев преди сливница има един авто+. Точно с/у него има един магазин с надписи VW, AUDI; BMW. Аз от там си пазарувам и сам много доволен и отстъпчици ми праваят! Пробвай го.