ГОЛФ 3, 1,6 АЕЕ - оборотите играят когато перката се включи

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

Мнениеот dan40 » Сря 16 май 2007 10:38

Мерси колеги за отзивчивостта , утре я карам на газ сервиз - Агрус , и ще видим там какво ще кажат . Ще пиша

Потребителски аватар
DeLina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот DeLina » Чет 17 май 2007 11:42

Смених филтъра и позачистих дроселатурата - сега е по-човешко! Забелязах друго обаче... няма я тръбичката за вакума паднала ли е, каде е не знам, а не знам и къде трябва да отива?! Някой с АЕЕ да ме осветли? Почва от тръбата за въздушния филтър с мека връзка, а къде отива ?! Бог знае....хиляда малки нещица! До колкото схващам и тя има отношение към оборотите.....

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Чет 17 май 2007 12:39

аз съм АЕЕ но колата не е при мен вторник ще е при мен и ще мога да ти кажа тогава :!:

Потребителски аватар
spectrum
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот spectrum » Чет 17 май 2007 18:16

DeLina написа:Смених филтъра и позачистих дроселатурата - сега е по-човешко! Забелязах друго обаче... няма я тръбичката за вакума паднала ли е, каде е не знам, а не знам и къде трябва да отива?! Някой с АЕЕ да ме осветли? Почва от тръбата за въздушния филтър с мека връзка, а къде отива ?! Бог знае....хиляда малки нещица! До колкото схващам и тя има отношение към оборотите.....

качи някоя друга снимка да видя точно за коя трабичка говориш ... ще погледна на моита и ще ти кажа ...

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 19 май 2007 18:47

DeLina написа:Смених филтъра и позачистих дроселатурата - сега е по-човешко! Забелязах друго обаче... няма я тръбичката за вакума паднала ли е, каде е не знам, а не знам и къде трябва да отива?! Някой с АЕЕ да ме осветли? Почва от тръбата за въздушния филтър с мека връзка, а къде отива ?! Бог знае....хиляда малки нещица! До колкото схващам и тя има отношение към оборотите.....

Там няма никаква тръбичка. Меката връзка / гофрираната тръба отива към 1 алуминив щит поставен над изпускателният колектор.

Потребителски аватар
spectrum
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот spectrum » Нед 20 май 2007 9:56

kris11 написа:

Там няма никаква тръбичка. Меката връзка / гофрираната тръба отива към 1 алуминив щит поставен над изпускателният колектор.

междодругото аз тая траба съм я махнал почти откакто съм си купил колата беше изпокъсана и направо реших да я разкарам даже чух някви изказванеия че без нея било подобре особено за лятото и била поикономияна колата някви такива истории незнам доколко са вярни казваите ако е важна и аз да я слагам ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”