ГОЛФ 3, 1,6 АЕЕ - оборотите играят когато перката се включи
- DeLina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смених филтъра и позачистих дроселатурата - сега е по-човешко! Забелязах друго обаче... няма я тръбичката за вакума паднала ли е, каде е не знам, а не знам и къде трябва да отива?! Някой с АЕЕ да ме осветли? Почва от тръбата за въздушния филтър с мека връзка, а къде отива ?! Бог знае....хиляда малки нещица! До колкото схващам и тя има отношение към оборотите.....
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DeLina написа:Смених филтъра и позачистих дроселатурата - сега е по-човешко! Забелязах друго обаче... няма я тръбичката за вакума паднала ли е, каде е не знам, а не знам и къде трябва да отива?! Някой с АЕЕ да ме осветли? Почва от тръбата за въздушния филтър с мека връзка, а къде отива ?! Бог знае....хиляда малки нещица! До колкото схващам и тя има отношение към оборотите.....
качи някоя друга снимка да видя точно за коя трабичка говориш ... ще погледна на моита и ще ти кажа ...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
DeLina написа:Смених филтъра и позачистих дроселатурата - сега е по-човешко! Забелязах друго обаче... няма я тръбичката за вакума паднала ли е, каде е не знам, а не знам и къде трябва да отива?! Някой с АЕЕ да ме осветли? Почва от тръбата за въздушния филтър с мека връзка, а къде отива ?! Бог знае....хиляда малки нещица! До колкото схващам и тя има отношение към оборотите.....
Там няма никаква тръбичка. Меката връзка / гофрираната тръба отива към 1 алуминив щит поставен над изпускателният колектор.
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:DeLina написа:Смених филтъра и позачистих дроселатурата - сега е по-човешко! Забелязах друго обаче... няма я тръбичката за вакума паднала ли е, каде е не знам, а не знам и къде трябва да отива?! Някой с АЕЕ да ме осветли? Почва от тръбата за въздушния филтър с мека връзка, а къде отива ?! Бог знае....хиляда малки нещица! До колкото схващам и тя има отношение към оборотите.....
Там няма никаква тръбичка. Меката връзка / гофрираната тръба отива към 1 алуминив щит поставен над изпускателният колектор.
междодругото аз тая траба съм я махнал почти откакто съм си купил колата беше изпокъсана и направо реших да я разкарам даже чух някви изказванеия че без нея било подобре особено за лятото и била поикономияна колата някви такива истории незнам доколко са вярни казваите ако е важна и аз да я слагам ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”