Значи колеги незнам дали е тука мястото и на тази тема,ама ще я преместя ако ми кажете къде трябва да е:)
Значи паркирал съм в Плевен в един комплекс на Сторгозия за 1 денонощие. Та тръгвам аз на следващия ден и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов, че съм студент там. И като пристигнах на Свищов почнах да махам джантата, вдигам на крик и т.н.
А то се оказа, че някой ми е развъртял болтовете на джантата с около два оборота, абе направо с ръка можех да ги отвъртя.И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко.Шантава работа, незнам какво още ще понеса от тия тъпани.
Интересен начин да катастрофирам
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Миналото лято ми се случи нищо подобно - ден след баланс на гумите тръгнах за Велинград, общо взето за 4 дни навъртях 700км без каквито и да е проблеми и като се прибирах от Велинград, на влизане в Пазарджик започна да ми тресе предницата.....разхлабени болтове на предна лява, направо си бяха развити(тасовете си бяха стегнати с връзките, т.с. никой не ми ги беше развивал, а не бяха натегнати при баланса).....не ми се мисли какво можеше да стане като се спусках по дифилето от Велинград ако се бяха развили по-рано...
От тогава преди по-дълго пътуване - проверка на масло, антифриз, светлини, резервна гума и..лично си натягам всеки болт на джантите.
От тогава преди по-дълго пътуване - проверка на масло, антифриз, светлини, резервна гума и..лично си натягам всеки болт на джантите.
Последна промяна от jettro на Вто 15 май 2007 22:08, променено общо 1 път.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ах, гадовете... Най-вероятно проклетите наркоманчета са искали да те оставят "на трупчета", но нещо ги е спряло. Случва се редовно в този район /и не само там/
. Наскоро бащата на един приятел бил на гости близо до твоето "местопроизшествие" и си намерил Лада-та /5-ца/ върху парчета от плочки за тротоар... Спомена, че гумите били над 10 годишни /върху ориг. ръждиви джанти на Лада-та/ и без това щял да ги сменя с нещо по-годно 2-ра употреба, но сега търси и джанти...
П.П. Да се остави в Пл. без надзор кола с регистрация от др. град е опасно дори на някои платени паркинги /наскоро пред х-л "Ростов на Дон" пострада мой приятел със служебно лизингово Пежо 206 със Софийски номера/, а на някои места липсата на части /лайсни, гуми, музика и т.н./ или на цялата кола са почти сигурни... Да не говорим, че чупенето на шофьорското стъкло за нищо го нямат ши...ните наркоманчета...

П.П. Да се остави в Пл. без надзор кола с регистрация от др. град е опасно дори на някои платени паркинги /наскоро пред х-л "Ростов на Дон" пострада мой приятел със служебно лизингово Пежо 206 със Софийски номера/, а на някои места липсата на части /лайсни, гуми, музика и т.н./ или на цялата кола са почти сигурни... Да не говорим, че чупенето на шофьорското стъкло за нищо го нямат ши...ните наркоманчета...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”