Дръжка за нож
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Дръжка за нож
Здарвейте момчета. Имам един нож от много готина стомана, но дръжката е дървена и започна да се скпва, искам да я сменя. Да знае някой къде мога да свърша тзи работа? Благодаря предварително.
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дръжка за нож
Ако можеш да стигнеш до Костенец там 100% ще свършиш работа колега.Киро Попадийн е цар на тия нещаpetarkolev написа:Здарвейте момчета. Имам един нож от много готина стомана, но дръжката е дървена и започна да се скпва, искам да я сменя. Да знае някой къде мога да свърша тзи работа? Благодаря предварително.
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди време оправих един такъв нож. Той е на родителите ми и още за още хората си го ползват с удоволствие.
Аз лично направих дръжката. Взех летва - парен бук, направих цепка с ножовка , отбелязах каде да закова пирончета, заковах ги, дооформяне на дръжката на шмиргел, лакиране и кара повече от оригиналната.
мога и снимка да напрвя!!!
Аз лично направих дръжката. Взех летва - парен бук, направих цепка с ножовка , отбелязах каде да закова пирончета, заковах ги, дооформяне на дръжката на шмиргел, лакиране и кара повече от оригиналната.
мога и снимка да напрвя!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”