чакала написа:vointex написа:Ами ако на кората има разни там колони и други глупости и е по тежка от обикновената, няма ли да е по добре ако са два от алеко.
С два нови съм и жената като отвори багажника и после не може го затвори и

чакала написа:vointex написа:Ами ако на кората има разни там колони и други глупости и е по тежка от обикновената, няма ли да е по добре ако са два от алеко.
С два нови съм и жената като отвори багажника и после не може го затвори и
timon_tg написа:аз съм с дупка в единия и с пиронче
STAMENOV написа:vointex написа:Днес си сложих и аз един от Алеко. Лудница ви казвам.Натискам си копчето и капака сам се отваря. Мнооого съм доволен.
супер е нали.![]()
аз ги искривих моите и см доволен .....а от алеко за нас не ставатjoker написа:Някой да знае дали тези амортисьори от Алеко ще станат на задната врата на Голф-Комби???Че и моите издишат защото всеки ден задната врата се отваря поне 4 пъти....дасе качи и да слезе 65 кг-вото куче(това от аватара) което обикновено возя със себе си.
kamus11 написа:аз ги искривих моите и см доволен .....а от алеко за нас не ставатjoker написа:Някой да знае дали тези амортисьори от Алеко ще станат на задната врата на Голф-Комби???Че и моите издишат защото всеки ден задната врата се отваря поне 4 пъти....дасе качи и да слезе 65 кг-вото куче(това от аватара) което обикновено возя със себе си.
joker написа:Някой да знае дали тези амортисьори от Алеко ще станат на задната врата на Голф-Комби???Че и моите издишат защото всеки ден задната врата се отваря поне 4 пъти....дасе качи и да слезе 65 кг-вото куче(това от аватара) което обикновено возя със себе си.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 77 госта