Бели крушки за фаровете на голф 3
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бели крушки за фаровете на голф 3
здравейте колеги искам да попитам дали мога да си сменя крушките на фаровете с едно секционни фарове хела съм но не ми харесва как светят жълто искам да ми препоръчате някакви крушки и ако може да ми кажете от каде мога да си ги взема
ако е възможно да се сложат такива изобщо 
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло
колега кажи какъв philips точно и кажи от каде си го взел и какви парички е да ходя и аз
tanokaridi написа:Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло
колега кажи какъв philips точно и кажи от каде си го взел и какви парички е да ходя и аз
Аз ги взех от ауто1 на черни връх за 6,60. До колкото си спомням на опаковката пишеше Philips 3000k (трябва да видя опаковката май още е в гаража със старите крушки) утре ще проверя и ще ти кажа точно как се казва.
ПП Айде за да можеш още утре да светнеш в бяло се прежалих сега да слезна до гаража и да ти снимам опаковката
Philips 3400
- zMeeV
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз съм с Philips BlueVision +40% 6000k и смея да твърдя, че разликата е огромна. Не очаквах такава драстична промяна. Цената им е малко надута но според мен си заслужават. За H4 цена незнам но на моите H1 беше от порядъка на 24лв крушката... Прекалено много пари за крушки, но усмивката грейна на лицето ми след смяната им 
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bate Viktor написа:tanokaridi написа:Bate Viktor написа:Хубаво е да си вземеш и същите за габарита. Аз съм с Philips и светят по-силно и бяло.При мене фара е двусекционен и габарита се вижда като светят къстие но и при теб ще стане хубаво късите и габарита да светят бяло
Аз ги взех от ауто1 на черни връх за 6,60. До колкото си спомням на опаковката пишеше Philips 3000k (трябва да видя опаковката май още е в гаража със старите крушки) утре ще проверя и ще ти кажа точно как се казва.
ПП Айде за да можеш още утре да светнеш в бяло се прежалих сега да слезна до гаража и да ти снимам опаковката![]()
Philips 3400
Благодаря за инфото и на теб и на всички аз бях молко по провинцията и тази седмица ще посетя магазина
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”