Лежанка - заслужава ли си?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 17 май 2007 20:10

Това е доста стар модел на Кетлер.....зависи и колко е амортизиран.Иначе не е лош, но 300 лв.... :roll:

Потребителски аватар
batkata1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batkata1 » Чет 17 май 2007 20:19

Plamen_RI написа:Аз лично бих си купил само лост, останалото добър шлосер ще ти направи с малко железа и каса бира....верно комфорта ще е по-различен отколкото с кетлера, но това си е въпрос на личен избор

ПС и ако ги вземеш, да блъскаш ей, да не вземат само да стоят и да ръждясват :wink:

Вземам го с тази цел да блъскам :)
Обаче май май се разубедих ще взема да продължа с фитнеса с многото уреди и пищни гледки на препускащи кобилки по моторизираните писти ..... :oops:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 17 май 2007 21:42

По принцип тежестите си ги смятай по 3лв/кг.. От тая гледна точка цената е добра.
Иначе ти си прецени дали ще имаш волята да си тренираш сам вкъщи. Аз лично ако не отида в залата, в нас трудно намирам време да тренирам, въпреки че имам тежести и лежанка... Но в залата е друго - гледаш останалите как се потят, дал си пари, така и така си отишъл на тренировка, и всичко това те кара да тренираш. В нас - точно 2-3 седмици вдигах и ми мина мерака.

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 17 май 2007 21:44

ACCELERATOR написа:По принцип тежестите си ги смятай по 3лв/кг.. От тая гледна точка цената е добра.
Иначе ти си прецени дали ще имаш волята да си тренираш сам вкъщи. Аз лично ако не отида в залата, в нас трудно намирам време да тренирам, въпреки че имам тежести и лежанка... Но в залата е друго - гледаш останалите как се потят, дал си пари, така и така си отишъл на тренировка, и всичко това те кара да тренираш. В нас - точно 2-3 седмици вдигах и ми мина мерака.
колега, нищо лично но вчера ходих с един приятел и си купи чисто нови дискове за 1.80 лева/кг :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 17 май 2007 21:52

:maaad: :iak-ta-iak :yahoo:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пет 18 май 2007 0:50

Ами колега незнам квото си прецениш....аз немам опит в фитнеса,сега тепарва започвам да " ТЕРНИРАМ ".... та и аз си милех да вземам лежанка....в крайна сметка взех една....с марка " ИВАН "..който разбира знае че е една от добрите марки за силови уреди :wink:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 18 май 2007 8:13

batkata1 написа: ...и пищни гледки на препускащи кобилки по моторизираните писти ..... :oops:

уф там дето аз ходя идва една леля около 50-те 180 висока към 130 кила с прилепнал зелен клин и отгоре цял розов бански тип - прашка гледката е ужасяваща особено като почне да се пъне да се навежда и то задължително с дирника си не към стената.......затова пък самочувствието и е като на мисс свят , уф или пък друго любимо- някой потен смрадлив анаболен "атлет" като си разсъблече мазните телеса и седне на уреда и след това остават огрмни мазни смърдящи петна......
брррррррррррррррр
заради това един ден ще ми е готова личната фитнес зала ;)

Потребителски аватар
batkata1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batkata1 » Пет 18 май 2007 10:05

One написа:
batkata1 написа: ...и пищни гледки на препускащи кобилки по моторизираните писти ..... :oops:

уф там дето аз ходя идва една леля около 50-те 180 висока към 130 кила с прилепнал зелен клин и отгоре цял розов бански тип - прашка гледката е ужасяваща особено като почне да се пъне да се навежда и то задължително с дирника си не към стената.......затова пък самочувствието и е като на мисс свят , уф или пък друго любимо- някой потен смрадлив анаболен "атлет" като си разсъблече мазните телеса и седне на уреда и след това остават огрмни мазни смърдящи петна......
брррррррррррррррр
заради това един ден ще ми е готова личната фитнес зала ;)

:oops: Нормалните хора си слагат кърпи по лежанките за да не ги цапат с пот:) Иначе самочувствието е хубаво нещо само че не винаги е с покритие както в случая описан от теб :) :iak-ta-iak

Върни се в “ОФФ-Топик - други”