Лежанка - заслужава ли си?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batkata1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Plamen_RI написа:Аз лично бих си купил само лост, останалото добър шлосер ще ти направи с малко железа и каса бира....верно комфорта ще е по-различен отколкото с кетлера, но това си е въпрос на личен избор
ПС и ако ги вземеш, да блъскаш ей, да не вземат само да стоят и да ръждясват
Вземам го с тази цел да блъскам

Обаче май май се разубедих ще взема да продължа с фитнеса с многото уреди и пищни гледки на препускащи кобилки по моторизираните писти .....

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип тежестите си ги смятай по 3лв/кг.. От тая гледна точка цената е добра.
Иначе ти си прецени дали ще имаш волята да си тренираш сам вкъщи. Аз лично ако не отида в залата, в нас трудно намирам време да тренирам, въпреки че имам тежести и лежанка... Но в залата е друго - гледаш останалите как се потят, дал си пари, така и така си отишъл на тренировка, и всичко това те кара да тренираш. В нас - точно 2-3 седмици вдигах и ми мина мерака.
Иначе ти си прецени дали ще имаш волята да си тренираш сам вкъщи. Аз лично ако не отида в залата, в нас трудно намирам време да тренирам, въпреки че имам тежести и лежанка... Но в залата е друго - гледаш останалите как се потят, дал си пари, така и така си отишъл на тренировка, и всичко това те кара да тренираш. В нас - точно 2-3 седмици вдигах и ми мина мерака.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
колега, нищо лично но вчера ходих с един приятел и си купи чисто нови дискове за 1.80 лева/кгACCELERATOR написа:По принцип тежестите си ги смятай по 3лв/кг.. От тая гледна точка цената е добра.

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
batkata1 написа: ...и пищни гледки на препускащи кобилки по моторизираните писти .....
уф там дето аз ходя идва една леля около 50-те 180 висока към 130 кила с прилепнал зелен клин и отгоре цял розов бански тип - прашка гледката е ужасяваща особено като почне да се пъне да се навежда и то задължително с дирника си не към стената.......затова пък самочувствието и е като на мисс свят , уф или пък друго любимо- някой потен смрадлив анаболен "атлет" като си разсъблече мазните телеса и седне на уреда и след това остават огрмни мазни смърдящи петна......
брррррррррррррррр
заради това един ден ще ми е готова личната фитнес зала

- batkata1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:batkata1 написа: ...и пищни гледки на препускащи кобилки по моторизираните писти .....
уф там дето аз ходя идва една леля около 50-те 180 висока към 130 кила с прилепнал зелен клин и отгоре цял розов бански тип - прашка гледката е ужасяваща особено като почне да се пъне да се навежда и то задължително с дирника си не към стената.......затова пък самочувствието и е като на мисс свят , уф или пък друго любимо- някой потен смрадлив анаболен "атлет" като си разсъблече мазните телеса и седне на уреда и след това остават огрмни мазни смърдящи петна......
брррррррррррррррр
заради това един ден ще ми е готова личната фитнес зала

Върни се в “ОФФ-Топик - други”