мирише на бензин(за 180лв не мирише)
мирише на бензин(за 180лв не мирише)
Здравейте,искам да попитам защто в купето мирише на бензин когато карам повече от 20 мин.От къде може да има изтичане на гориво.Когато отворя предния капак пак мирише от дясно на въздушния филтър.
Последна промяна от ONYX на Съб 19 май 2007 16:56, променено общо 4 пъти.
Скъпотия.Маркуч-180лв
Сутринта писах във форума и до преди малко бях в сервиза на VW.Определено ми беше цепнат горивния маркуч който влиза в инжекциона и то на 2 места.И не се зарадвах като ми казаха че новия е 180 лв.Бил подсилен с метална обвивка.Не варви и да го оставя така защото минава точно до кабелите на свещите.Казаха ми че ако се запали няма да мога да го изгася.По добре 180 лв.
платинен
Толкова ми казаха във фолсваген.180лв е цената на маркуча + някакви гарнитурки на дюзите на инжекциона.Поне така разбрах.
Но 80% от цената беше за маркуча.Ако някой знае по евтино да пише ще му бъда благодарен.Вече им нямам доверие на сервизите.Май си казват цената както им падне.Скоро сменях ангр.ремък+ролка. възд.филтър,масло+маслен филтър,горивен филтър-210лв.Май всичко се върти около 200.А да не говорим че днес ми взеха 26лв само за сваляне и обратно поставяне на капака на възд филтър.Накрая като го засиля това ПОЛО в блатото и да са отърва от него.
Но 80% от цената беше за маркуча.Ако някой знае по евтино да пише ще му бъда благодарен.Вече им нямам доверие на сервизите.Май си казват цената както им падне.Скоро сменях ангр.ремък+ролка. възд.филтър,масло+маслен филтър,горивен филтър-210лв.Май всичко се върти около 200.А да не говорим че днес ми взеха 26лв само за сваляне и обратно поставяне на капака на възд филтър.Накрая като го засиля това ПОЛО в блатото и да са отърва от него.
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
колега 5лв струва един бензиноустойчив маркуч в магазините за аксесоари или руски автомобили, освен ако не е нещо по-различен с извивки и т. н.. Има и такива с най-различни чупки и пак можеш да си изрежеш точното парче, друг вариант е да търсиш по-магазините за VW.При всички положения няма да е по-скъп от 30-40лв 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моят съвет е точно по магазините за руски части на метър да търсиш! Сваляш си твоя и отиваш с него ..... исбираш си с точния вътрешен диаметър а за външния ... ако искаш и 2 пъти по сдебел си вземи за да не се пука! Казваш че е бензиноустойчив както колегата спомена!
Аз такак направих с Пасата на баща ми .... искаха ми 48лв за маркуча в магазини за резервни части ... аз отидох и си купих за 2,70 10см по-дълъг защотото се прегъваше и късаше оригиналния на една чупка!
И в крайна сметка ... щастие за 2,70 вместо за 50 

за последно
Понеже го имам от един месец полото още ми е мерак.Но това е първия и последен път в който ще се набалбукам с толкова пари.Поръчах си частите от сервиза на фолсваген.Оказа се че не горивния маркуч е скъп.Това са частите;
1.шлаух за входящо гориво-37.82лв
2.разпределител на горивото-129.05лв
3.метал.скоби-4бр -5.08лв
4.и някакъв к-т за регулиране на налягане-8.44лв(не мога да разчета)
Все пак така по бива.МАЙ Де.
1.шлаух за входящо гориво-37.82лв
2.разпределител на горивото-129.05лв
3.метал.скоби-4бр -5.08лв
4.и някакъв к-т за регулиране на налягане-8.44лв(не мога да разчета)
Все пак така по бива.МАЙ Де.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”