http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Въпрос за един Пасат...
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш стабилни доходи да я поддържаш - изглежда мн. добре. Джантите са супер, но трябва мн. да ги пазиш с тези ниски гуми. Вкарайте я в "бокса" при твой доверен човек за мн. сериозен оглед - как е ДВГ /пробега най-вероятно е двойно - не гледай на сервизната книжка като на 100%-во доказателство.../, турбото, купето /и за удари/, окачване, кормило, спирачки /и прословутите лампи на АБС-а и бег-овете.../, гърнета, от ел. играчките и екстрите всичко дали работи и т.н... Предвиди си сериозна сума /над 2000 лв./ за обслужване и неочаквани изненади, за "административни" р-ди и застраховки... Търси си /сега са по-евтини от есента/ оригинални железни джанти за зимата /или по-малки алум. - ако искаш и през зимата да е по-красива/ - размера на гумите е по-евтин от 17-ките... Успех и късмет!
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих -
! Колегата niks76, е прав /както обикновено
/, но е съвсем нормално да е произведена 1999 г., а 1-вата регистрация да е 2000 г. Отделно /както ти писах вече/ не всичко, което пише в документите винаги е вярно... Понякога документацията е "оправена" още там, а нашите при вноса също "бъркат" цифрите... Гледай колата дали е читава и се пазари за всяко нещо, което видите с майстора ти - ако като цяло той я одобрява...
! Колегата niks76, е прав /както обикновено - niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
по4ти навсякъде има щампи кога колата е сглобена в завода;а след октомври месец пасата излиза единствено с помпа дюза двигателgr_kanev написа:niks76 написа:първо колата не е2000г(излязла е преди октомври 99г ОТ ЗАВОДА)добре са го нато4или ,ама всеки решава за себе си![]()
нее помпа дюза
Откъде си сигурен ? Моя е регистиран на 08.02.2000 г., реално е произведен края на януари 2000 г. и изглежда по същия начин.
не искам да споря ,но съм го проверявал многократно
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
niks76 написа:...а след октомври месец пасата излиза единствено с помпа дюза двигател
не искам да споря ,но съм го проверявал многократно
Е с това не съм съгласен и също мога да споря много. Заповядай да провериш моя - гарантирано че НЕ е помпа-дюза, и е след 10.99 г.
Извинявам се на колегата lino_ че му цапаме темата, но най-точно може да се каже като се види VIN-a на колата.
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
отзад е мн обикновен , няма надписа пасат и VW може да е удар може да е тунинг не знам , пък и що на кола за 14000 лева е написал че има 17-ки джанти и броя на еарбег 2пъти е отбеязано че е НВ и то от Гернания
колата е минавала по 65-70км на ден
и не пише колко коня е
Центр. заключване
Серво управление
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
колата е минавала по 65-70км на ден
и не пише колко коня е
Центр. заключване
Серво управление
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене едни джанти го отличават този пасат от всеки друг пасат.
Дори отзад е с врътки на прозорците, което говори за нисък клас на оборудване, с двигател 90 коня е предполагам.
Иначе изглежда симпатичен. Цена не искам да коментирам, на мнение съм че всеки преценява за себе си. Иначе пак казвам нищо особено с изключение на едни джанти:)
Иначе се замислям и на моя да му направя всичко сребристо:)
Дори отзад е с врътки на прозорците, което говори за нисък клас на оборудване, с двигател 90 коня е предполагам.
Иначе изглежда симпатичен. Цена не искам да коментирам, на мнение съм че всеки преценява за себе си. Иначе пак казвам нищо особено с изключение на едни джанти:)
Иначе се замислям и на моя да му направя всичко сребристо:)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”