Въпрос за един Пасат...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Пет 18 май 2007 17:45

На мен от снимката ми изглежда пребоядисван , но може и да не е . Иначе външно изглежда добре с изклучение на салона който не ми харесва. Но избора е все пак твой .

: vw fen

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пет 18 май 2007 18:52

Бегай от тоз Пасат ...

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 18 май 2007 19:46

Гадно е да се пълни темата със спам, но всичко това започва да ми прилича на "гроздето е кисело"... Цената е като за перфектен автомобил - добре, ще се провери колата. Салона и на мен не ми е от любимите съчетания на цветове, но сме виждали и далеч по-гадни, нали? А и ако е запазен - не е най-важното в 1 автомобил 2-ра ръка, смятам? Това е риторичен въпрос, не отговаряйте, моля...

Към другия колега - ако знаеш нещо конкретно за точно този автомобил или продавача му, го сподели - поне на лични с колегата, който се интересува от колата! Ако си я видял на живо и има неща, които са те отблъснали - сподели ги, ако само предполагаш по снимките и по обявата за нещо нечисто - сподели го, съмненията ти може само да са от полза за колегата и за нас, да го насочат /както и нас/ за какво да внимава - нали за това е темата? Това също е риторичен въпрос... :evil:

П.П. Добри, ако прецениш избухването ми за неуместно - трий - няма да се сърдя...

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 18 май 2007 20:59

Лично на мен не ми се струва като добра оферта ! Ако все пак решиш да го взимаш бъди много внимателен при огледа и задължително първо му провери VINа !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”