Има ли смисъл да се кара на газ вече???

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 13 яну 2007 14:57

vlado_turboto написа:Е верно си е тва е наи евтиното гориво в момента,ама се пак от една страна си има + и - в смисал че един приятел си сложи на 100-тицата газова и си прееба яко колата ина4е сам и виждал коли които варвят повече на GAZ пример:видях как едни слагат на А6 2.6 газова викам си абсолютни идиоти обаче като я подкараха просто:shocked ми взе акъла ?!?!?!? :shocked :):):):)

Колега има такива газови за който сигурно не си и сънувъл,че го слага на А6 няма никво значение,лично в нашия сервиз са монтирали газов инжекцион Виале за около 1к на цилиндър и разликата между газ и бензин е 0 ,защото Виалето си работи като инжекционн с помпа и инжектори ,като отделно имаш помпа за високо налягане в бутилката,така че беднатие фантазията за какво ти говоря.

Това нещо сме го слагалиу на новата Соната модел 2006г. с мотор 2.4-200кс. така че сам си направи сметката :wink: 8)

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Съб 13 яну 2007 15:07

Ееее да верно си е,сега се сетих за тия газови инжекциони ама много са скапи,не за друго иначе прав си мноо по добре !!Иначе сега се сетих че може и на метан,ама за мен тва си е чиста лудост щото първо че като я сложиш колата ти клеква а второ тва е с толкова атмосвери е напомпано че направо не ми се мисли !!!! :):):) Иначе лично за мене е много добра офертата на новото Cady EcoFuel,начи то е на метан и е много добра оферта от страна на Volkswagen :):):): !!!!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Съб 13 яну 2007 20:51

vlado_turboto написа:Ееее да верно си е,сега се сетих за тия газови инжекциони ама много са скапи,не за друго иначе прав си мноо по добре !!Иначе сега се сетих че може и на метан,ама за мен тва си е чиста лудост щото първо че като я сложиш колата ти клеква а второ тва е с толкова атмосвери е напомпано че направо не ми се мисли !!!! :):):) Иначе лично за мене е много добра офертата на новото Cady EcoFuel,начи то е на метан и е много добра оферта от страна на Volkswagen :):):): !!!!
а бре готин,
ти едно мнение нямаш като хората!
а се усети малко!
не сме длъжни да ти четеме простотиите.
хем така хем иначе!

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 18 май 2007 23:43

:?:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Съб 19 май 2007 7:38

има има смисъл !!!!!точно сега голям даже!!!

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

.............

Мнениеот XIKS » Съб 19 май 2007 10:51

с 20 лева 200км градско 300км извънградско :lol:

Върни се в “Автогазови уредби”