Интересува ме с какъв двг (от каква кола) мога да заменя моя 1,6л на Б2 комби...искам нещо мощно щото за сега неща да го продавам и искам да си чешам крастата за повече коне.
Та ако някой знае от какво стават ДВГ+скорости (че са е само с 4 скорости) да казва.
Благодаря предварително.
Пасат Б2-Какъв ДВГ мога да му инплантирам?
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
bonano написа:Обичам хората със свободен финансов ресурс и желание за споделянето му.
абе ти що влагаш толкова сарказъм? ако обитателите на форума те дразнят или проблемите им са прекалено дребни за широтата на твоите дейности, що не се изявяваш другаде???
п.п. а и нищо няма да ти стане, ако пропуснеш мнение в някоя тема! аре със здраве!

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
joro_kem написа:bonano написа:Обичам хората със свободен финансов ресурс и желание за споделянето му.
абе ти що влагаш толкова сарказъм? ако обитателите на форума те дразнят или проблемите им са прекалено дребни за широтата на твоите дейности, що не се изявяваш другаде???
п.п. а и нищо няма да ти стане, ако пропуснеш мнение в някоя тема! аре със здраве!
Да се бориш със своите мисли е все едно да заприличаш на този глупак, който от съображения за акуратност и хигиена, решил повече да не ака. Ден не акал, два не акал. Накрая, разбира се, не издържал, но продължил да уверява всички, че не ака.
ПП. Преди да кажеш каквото и да било, си задавай въпроса: " това нещо истина ли е, нужно ли е, добро ли е?"...

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
..........
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 0:27, променено общо 1 път.
tyo написа:joro_kem написа:bonano написа:Обичам хората със свободен финансов ресурс и желание за споделянето му.
joro виждаш професията и това е достатъчно
п.п. А след запознаване с тази тема се разбира, че е адвокат-философ
Логиката е систематизиран метод за достигане до грешни изводи и заключения с увереност
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
интересно...от ауди мотора няма ли как да се захване на магарето...в интерес на истината ми се искаше да е нещо 1,8-2,0 до 150кс и да се доработва малко по малко...финансово съм много ограничен в момента но до месец два трябва да съм закътал за нов мотор та нека да трупаме идеи...ако има още споделете ги.
Колкото до ВР6 двг............
.......няма да стигна скоро да набутам този звяр под моя капак но е интересна идея за в бъдеще.
Аз също съм налапал мухата за турбо и мисля да пробвам шашмата с дизелово турбо както е направил един колега от форума (описано е в друга тема),но първо да му сложа нещо по-така на тоз крокодил.
Колкото до ВР6 двг............

Аз също съм налапал мухата за турбо и мисля да пробвам шашмата с дизелово турбо както е направил един колега от форума (описано е в друга тема),но първо да му сложа нещо по-така на тоз крокодил.

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
SixKillerVR6 написа:дамм прав си то натам върви работата аз още си изплащам телоподаващото поне ше свърши една добра работа а петака ше ми излезе повече от 400-500лв щото трябва и скорости да взема за него че сега съм само с 4.
Скромно е но ще приключим темата с имплантацията, с повечко търсене ще го намериш, не се и съмнявам , а монтажа е елементарен
това е: http://www.dvigateli.hit.bg/new_page_9.htm