Rabbit_TDI написа:Според техните думи ладов мотор без променена кобатура със сменени всички карантий е 170-180 коня пикова мощност.
Tibi.b написа:Чиста атмосферка с четри карба. сигурно малксимално леки и високо компресиони бутала накакъв кован колянов вал ,сигурно над 300+ градуса разпределителни валове.Вероятно 4-1 колектор 4елосана до мах глава и блок(лек маховик и от сорта).И според мен загатката е в електрониката която използваза да се развърта в тези оброти
Li4o написа:musura написа:И по-нагоре, като казах, че от 1.7 може да се извадят 400 коня, не съм казал, че всеки може да го направи, нали?
Айде дай ми конкретен пример за разработен/тунингован атмосферен 1.7, 8 клапанов двигател - 400 коня....дай най-накрая да прочетем как стават тия неща...
Vizor написа:Li4o написа:musura написа:И по-нагоре, като казах, че от 1.7 може да се извадят 400 коня, не съм казал, че всеки може да го направи, нали?
Айде дай ми конкретен пример за разработен/тунингован атмосферен 1.7, 8 клапанов двигател - 400 коня....дай най-накрая да прочетем как стават тия неща...
обади се във формула едно да ти обяснят как от 2.4 вадят 800 коня атмосферен.. всичко става пич.. всичко.. стига пари да имаш
Vizor написа:Li4o написа:musura написа:И по-нагоре, като казах, че от 1.7 може да се извадят 400 коня, не съм казал, че всеки може да го направи, нали?
обади се във формула едно да ти обяснят как от 2.4 вадят 800 коня атмосферен.. всичко става пич.. всичко.. стига пари да имаш
Li4o написа:Vizor написа:Li4o написа:musura написа:И по-нагоре, като казах, че от 1.7 може да се извадят 400 коня, не съм казал, че всеки може да го направи, нали?
Къде отиде пък ти във Формула1 - съвсем се отнесохте - май забравихте, че говорим за Ладовия двигател на бай Гошо, който нито ползва технологии от Ф1 нито пък е 10 цилиндров....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта