Колеги, чух че е имало възможност да се слуша музика от USB флашка.
Аз има такава флашка и един приятел ми каза че можело да се включи към запалката.
Някой да знае как точно става и какво устройство трябва за да се свърже флашката към запалката?
Как мога да слушам музика от USB FLASH ?
Re: Как мога да слушам музика от USB FLASH ?
tanworld написа:Колеги, чух че е имало възможност да се слуша музика от USB флашка.
Аз има такава флашка и един приятел ми каза че можело да се включи към запалката.
Някой да знае как точно става и какво устройство трябва за да се свърже флашката към запалката?
Има и по далавера вариянт свири перфекно!
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09022237
има и едни касетки с жак-които бодеш в какват се сетиш МП3-ка а касетката в касетофона на колата!
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Гледах/пробвах 1 такова - искаха 12 лв. Беше с 1 фиксирана честота, мн. близка до 1 местно радио... Може да се използва само извън града /Плевен/ и пак не съм сигурен, че поне до УКВ-качество ще го докара... Качеството е проблем и при доста по-скъпите модели, с USB, AUX, повечко избираеми честоти на излъчване, бутони за управление на плеъра, когато свирят от флаш-памет и ЦАП с уж повече бит-ове...
- vakme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моето също е от ниския клас, само трансмитър, но си има 3 честоти на излъчване. Качеството е задоволително и в много случай по-добро от радио сигналите.
Но да ви кажа - много е досадно с некви кабеляци, свързваш мп3 плейър, включваш в запалката и тям подобни глупости.
Отивам в следващите дни да си купувам диск плейър!
Но да ви кажа - много е досадно с некви кабеляци, свързваш мп3 плейър, включваш в запалката и тям подобни глупости.
Отивам в следващите дни да си купувам диск плейър!

- skat3r
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега аз съм с такъв плеар, зарибен е има USB(и съм винаги с флаш памет, идеалка) супер удобно е и цената му е доволна. http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09018547 Само единственото неудобство е че ако искаш да свържеш усилвател, няма изход.Аз трябваше сам да си правя, но както и да е пак е екстра...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”