По съвет на колегата qnis3 взех плочка от производството на Емо - плочката .
Смених 3 шпилки+2дистанционни втулки и се заиграх със скобата.
Засега ще я тествам на бензин и ако са добри резултатите
продължаваме.
Забрави бензина щом слагаш АГУ на колата.Не може да се настроят и двете системи така че и двете да ти харесат като динамика и разход.Настрой си газовата система а бензиновата я остави като резервен вариант и за студен старт.Аз имах точно същата плочка като твоята но не бях доволен.Настройките си ги правя на газанализатор а не на слух.Като имаш резултати сподели как е машинката.
L&R, аз съм с такава плочка и проблема на бензин си го има - знаеш ли колко тормозих 2е2то, докато накрая Ваското1 ми каза за плочката - свалих я и...... самолет. Засега никой не е могъл да оправи този проблем и за съжаление това което написа колегата Сашобас - е релноста с евтиното гориво преебваш бензина - който можеш да използваш само да палиш колата
Днес покарах в обороти за тест добре е , най-много 10% надолу мощност, но си ускорява прекрасно, тихите не са трепнали.
Карба е в отлично здраве сега , може това да помага знам ли.
Следва засичане на разхода на бензин с плочката.
Добре е, доволен съм, а въздушния ми е на 5 хиляди трябва да го сменям и него за оптимален резултат. Плочката е добра колата пали идеално има смукач докато загрее и добро ускорение, какво повече.
Дано е така и за в бъдеще