Как може да има такива шофьори??
- jooorooo
- Автомобил:
- Двигател:
Как може да има такива шофьори??
как може да има такива хора, вече и на паркинга пред блока ме е страх да си оставя голфето
снощи паркирано и някъв ми помлял предницата.. егати хората егати и племето
добре че не съм го видял, щях да му копна гробче насред улицата 
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- jooorooo
- Автомобил:
- Двигател:
Направо не е човешко. Сега не знам застрахователите какво ще кажат. Казаха направо при тях, без да се обаждам на КАТ, че нямало да дойдат пък и валеше..
.. и странното е че, броня и фарове са здрави, едната бленда е счупена, ушетата на единия фар са счупени, решетката м-у фаровете е счупена и пластмасата, на която се държат фаровете и решетката... колко горе долу според вас излиза ремонтежа.. а и спукана броня при блендата. Голфче 3 
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съчувствам ти искренно колега ,има и по лоши от колкото си мислиш!!!!! Има в нашия блок една мацка с Тигра,онзи ден като се прибирах от работа спрях пред блока да я изчакам да паркира
Голема грешка,чаках яя около 15-тина минути и за това време се подпря 3 пъти в кашпата и около 4-ри пъти в колчето,най-накрая след като нищо не направи естествено слезна тегли една дълга и заряза опел-чето на КЕСТЕРМЕ.Аз се почудих па накрая спрях пред съседния блок щото се замислих "ами ако колчето и кашпата бяха мойто Голф-че"аман от харпуни

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Гадно колега, мн. гадно, но ако си с каско би трябвало да се разминеш само с неприятните емоции и загубеното време...
П.П. Нищо против дамите-шофьори /особено колежките във форума
/, но ако може - по-далеч от моето возило да паркират... Нагледал съм се на абсурди, за координация и усет за габаритите при каране на задна - да не говорим. Примера е в другата крайност, но как смятате - възможно ли е с Пунто /2 врати/ да се "запушат" 3 гаража? Отговор - напълно е възможно - дамата го беше паркирала просто "гениално"...
П.П. Нищо против дамите-шофьори /особено колежките във форума
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Re: Как може да има такива шофьори??
jooorooo написа:как може да има такива хора, вече и на паркинга пред блока ме е страх да си оставя голфетоснощи паркирано и някъв ми помлял предницата.. егати хората егати и племето
добре че не съм го видял, щях да му копна гробче насред улицата
Същата работа,само преди месец ми се слу4и същото.

- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, убедил съм се че не само дамите паркират лошо. В моя блок има двама галоша дето ми иде да им ....нали, ама се въздържам от добро възпитание и единия ми е комшия от всичкото нагоре. Единия е мъж на около 45-50 години и не може да шофира абсолютно, камо ли да паркира. Понякога кара други шофъори от блока да му я паркират или да му я измъкнат от там където е паркирал. Ако паркира сам, заема място за 2-3 коли или спира толкова близо че не можеш да си влезеш от шофъорската врата или я заебава някакси и запушва 2-3 коли и т.н.
Другия/комшията/ е някакъв абсолютен мързел и нещастник. Редовно кара пил и в ако може ще си паркира колата във входа на блока, да не извърви 2-3 метра повече. Ако са паркирали вече коли пред входа ги запушва всичките и няма излизане докато не си премести колата. Комплексар някакъв.
Заради такива се отказах да паркирам пред блока и сега паркирам зад блока.
А за колега искрено съжалявам, щото знам от опит , че не е приятно да си намериш колата в състояние в което не си я оставил...
Другия/комшията/ е някакъв абсолютен мързел и нещастник. Редовно кара пил и в ако може ще си паркира колата във входа на блока, да не извърви 2-3 метра повече. Ако са паркирали вече коли пред входа ги запушва всичките и няма излизане докато не си премести колата. Комплексар някакъв.
Заради такива се отказах да паркирам пред блока и сега паркирам зад блока.
А за колега искрено съжалявам, щото знам от опит , че не е приятно да си намериш колата в състояние в което не си я оставил...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”