) Кутията на въздушния филтър ми е спукана , и до доста голяма дупка има , и от там влиза въздух .. Сега търся някъде 2-ра употреба да си взема и да я смена да видя .. Дано да се оправи менящи се обороти?
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Аз съм без стъпково моторче колега
.. Но пък днес открих нещо много интересно което може би е причината за цялата тази мизерия (дано да е това
) Кутията на въздушния филтър ми е спукана , и до доста голяма дупка има , и от там влиза въздух .. Сега търся някъде 2-ра употреба да си взема и да я смена да видя .. Дано да се оправи 
) Кутията на въздушния филтър ми е спукана , и до доста голяма дупка има , и от там влиза въздух .. Сега търся някъде 2-ра употреба да си взема и да я смена да видя .. Дано да се оправи - The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
пробвайте от там дето се регулират оборотите на празен ход завартете на ляво на дясно да видите дали ще има промяна
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.......
невидях че става въпрос за газов инжекцион

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Stefanoz написа:Не съм съгласен много с теб! Отстрани на изпарителя има 1 винтче,като го развиеш оборотите падат,като го навиеш се вдигат...Моите от там ги настройвам...Не този който е в средата,а в страни
Това е байпасна газ* , но при много изпарители тя липсва
Байпасна газ - газ , вече изпарена в изпарителя, но която не преминава през мембраните и съответно не се влияе от вакуума при смесителя(докато голямата "врътка" регулира натегнатостта на мембраната за ниско налягане и оттам цялостното поведение на изпарителя). С нея се гласи грубо празния ход, стига да я има
- nikolov ilko
- Автомобил:
- Двигател:
Стъпковво моторче
До вчера и аз го имах същия проблем почистиха ми дроселната клапа и стъпковия мотор и заспа засега пробвай преди да си набил пари за части
Стъпковво моторче
До вчера и аз го имах същия проблем почистиха ми дроселната клапа и стъпковия мотор и заспа засега пробвай преди да си набил пари за части
Върни се в “Автогазови уредби”