Да сложа ли АГУ на Г2 ГТИ EV
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Да сложа ли АГУ на Г2 ГТИ EV
Моля гласувайте само ако може да се обосновите защо "да" или защо "не".Препоръка за в бъдеще , добри консумативи , плюсове и минуси.....Да карам на бенз с по сума пари или да мина на газ?Става въпрос за ОБИКНОВЕННА АГУ не ИНЖЕКЦИОН 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега слагаш без да се замисляш на механичната инжекция се слага малко по криво ама става добре. Иначе мисля че икономическата обусновка си е най добрата причина за това особедно след последните промени на бензина си е далавера да караш два пъти по ефтино. Е то си зависи колко караш ако минаваш по 1000км. на година не няма смисъл.
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм си сложил преди около 8 мес. на пълна инжекция и не ми е правило проблеми до сега.Така или иначе на 10000км. се избива цената, нищо че за инжекция плащаш около 50-60лв. горница, отколкото за карбуратор.Защото слагат някаква плочка мисля пред самата инжекция, нещо като предпазител, ама не съм спец така че не мога да ти кажа точно.Става въпрос че аз съм против газта и като си я слагах и сега съм пак против,ама няма спор икономия.
Против съм заради обичайните неща - миризмата, двигателя(амортизацията) и ускорението-вървежа.
Против съм заради обичайните неща - миризмата, двигателя(амортизацията) и ускорението-вървежа.
Върни се в “Автогазови уредби”