Знаещите да кажат що за идиотия е тва?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има и друга такава идиотия, като ползваш торенти например.... Уин-а има Max Half-Open TCP Connection, които при SP2 са 10!!!!!
Има пач дето може да ги отпуши до колкото искаш, аз съм ги отворил от 10 на 100!!! При силна връзка, можеш да поддържаш торент+чат+браузване без проблем, но като се стигне макс на връзката па същото
Проверява се през Control Panel-> Admin Tools-> System или нещо такова беше, търсиш да видиш дали има грешка 4266 или нещо подобно, ако го има, значи има ограничение и програмите се изчакват за връзката...
Има пач дето може да ги отпуши до колкото искаш, аз съм ги отворил от 10 на 100!!! При силна връзка, можеш да поддържаш торент+чат+браузване без проблем, но като се стигне макс на връзката па същото

Проверява се през Control Panel-> Admin Tools-> System или нещо такова беше, търсиш да видиш дали има грешка 4266 или нещо подобно, ако го има, значи има ограничение и програмите се изчакват за връзката...

Тука до колкото разбирам става дума за трафика на мрежовата ви карта да не е лимитиран, а не конкретно за интернет връзката. Точно за това и едва ли имате такъв интернет за да можете да проверите дали има ефект
Защото ако приемем, че лан връзката ви е 10 мегабита и интернета, който имате е също 10 мегабита, то преди настройката е трябвало да точите с 8 мегабита, а сега след тази настройка с 10 мегабита.
Пробвайте да дръпнете нещо през локалната мрежа от съседен комп, но да не сте на през WLAN, че там така или иначе ефективността е към 60%. Тоест 60 процента от примерно 54 мегабита...

Пробвайте да дръпнете нещо през локалната мрежа от съседен комп, но да не сте на през WLAN, че там така или иначе ефективността е към 60%. Тоест 60 процента от примерно 54 мегабита...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”