След вчерашният дъжд,възможни проблеми?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 21 май 2007 12:15

Dare_Devil написа:На мен пък ми отказа централното... Алармата си бачка, но централното (сега като поизсъхна малко) само отключва, и то само едната врата... Иначе проблеми с паленето нямах, макар че "поплувах" вчера из Столипиново...

свали машинката за централното , отвори я и с една четка за зъби поистъркай платката , ще тръгне , след това за да нямаш такъв проблем я овии в една найлонова торбичка , при мене имаше същия проблем и така го оправиха :)

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 21 май 2007 12:17

При мен са зверски запотени стъклата и няма оправия...иначе зрънчо ядове не прави :D

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 21 май 2007 12:54

LILO&STICH написа:влагата си :censored: мамата.Едвам запалих тая сутрин.Трябва да се гледа кое се е прецакало :?

Така бях аз със Двойката - щом вали през ноща си знаех,че сутрин ще е мъка :cry:
Но днес дъжд,локви............куклата цепи мрака и въобще не и пука :wink:
Обичам я колкото жена ми :love :stumm :blueeye:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пон 21 май 2007 13:05

Asen_D написа:
The_Machine написа:Аз кво да кажа , като колата ми се пълни с вода :motz: :weep: :No :sly

Провери дали не са запушени дренажните отвори в двиг. отсек!!

Да га йеба...дренажни дупки ръката да ти мине... :lol: Явно някъде около въпросните дренажи е позагнило... ще трябва да се рови с отверка/секач и да се пълни със силикон... :О

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 21 май 2007 14:22

Колеги сачуствам Ви!,но незнам докога схте продалжават тези "кални" даждове.Снощи си излизам с моята ласкава красавица,тъкмо минала авто мивка през деня...кефимсе и се раджаме на що годе хубавото време и какво да видим!Пак заваля и то не дажд а кал..валвше матна вода,кална вода.Подяволите тази сутрин отивам да си мия колата и какво установява моя киорав поглед :)...петната немогат да се измият...стоят някак си оражени..полудях :evil: ...
Та кажете ми имали начин да се измие тази лай..рия от колта.С какъв препарат да я третирам....на мивката мми казаха че това е било от киселинен дъжд :shock и неможело д друго освен с паста.....
Моля помогнете :!:

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Пон 21 май 2007 14:35

maks написа:При мен са зверски запотени стъклата и няма оправия...иначе зрънчо ядове не прави :D

Да! И мен ме ядосва много момента със запотяването :( :x
Но пък си има и предимство локвата в краката - ако ще ходиш на някаква офицялна среща - мозеш да си ги замиеш :twisted: spam

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Пон 21 май 2007 19:38

The_Machine написа:
Asen_D написа:
The_Machine написа:Аз кво да кажа , като колата ми се пълни с вода :motz: :weep: :No :sly

Да га йеба...дренажни дупки ръката да ти мине... :lol: Явно някъде около въпросните дренажи е позагнило... ще трябва да се рови с отверка/секач и да се пълни със силикон... :О

Какво ще пълниш бре,
трябва да се отпуши,не да се пълни.
Затлачват се с листа,г...на,л...на и др. :evil:
Намират се горе при моторчето на чистачките и до филтъра на парното.../В3/
Мамка им днес ги открих,но вече беше късно,
през жилото за отваряне на капака,половината кола е полята обилно вътрешно с вода :evil:
Проникнах с пръст,и се изтече кило - две тиняк... :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 21 май 2007 19:50

Asen_D написа:Проникнах с пръст,и се изтече кило - две тиняк... :twisted:

аххаахха, ще ме сцепите днеска :lol: :lol: а болеше ли я mhihi mhihi

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...............

Мнениеот XIKS » Пон 21 май 2007 20:15

първия ден като почна да вали я карах малко по екстремно в дъжда и по едно време почна да прекасва нещо тамън се прибирах на другия ден тръгвам прекасва гасне ма като загря се оправи всичко и днес пак така прекъсва оборотите почнаха да се менят нагоре надолу пускам климата и паднаха наполувина мислех че е от газта ма и на бензин е същото видях че един маркуч сцепен и се зарадвах викам от него е но го смених и се указа че не е от него или съм намокрил нещо здраво или се бъгна нещо утре по майстори колата е голф3 1.6 АЕК мотор ако някой предполага нещо да драсне в техническия

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: ...............

Мнениеот andro_ » Пон 21 май 2007 20:20

XIKS написа:първия ден като почна да вали я карах малко по екстремно в дъжда и по едно време почна да прекасва нещо тамън се прибирах на другия ден тръгвам прекасва гасне ма като загря се оправи всичко и днес пак така прекъсва оборотите почнаха да се менят нагоре надолу пускам климата и паднаха наполувина мислех че е от газта ма и на бензин е същото видях че един маркуч сцепен и се зарадвах викам от него е но го смених и се указа че не е от него или съм намокрил нещо здраво или се бъгна нещо утре по майстори колата е голф3 1.6 АЕК мотор ако някой предполага нещо да драсне в техническия

1 бр.парцал,откачаш капачката на делкото и търкаш нея и палеца.Остави да изсъхне,преди да сглобиш.

Днес се бях заблял и нагазих с висока скорост в един много голяяям гьол.Бях на 3-та с около 50-60 и колата спря в средата на водата,като преди това ми влезе известно количество вода през отворения прозорец.После първа газзз да не угасне и излязох.Като се прибрах отворих капака,цялото ДВГ горкото подгизнало....дано не е влязла вода през филтъра,че прави големи поразии :(

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 21 май 2007 20:21

maks написа:При мен са зверски запотени стъклата и няма оправия...иначе зрънчо ядове не прави :D

Голям проблем е и при мене с това запотяване на стъклата - ма с тая влага :lol:
Иначе вчера се прибирах от Пловдив - колата беше като моторница mhihi
Баси дъжда - никви прекъсвания и подобни елементи :heavymetal:
Viva la Polo

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 21 май 2007 20:23

Май ми е изгоряла сирената на алармата :( :cry:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 21 май 2007 20:27

всичко ми работи перфектно ...ама откъде тоя конденз вътре по стъклата ..нищо се не виждаше преди като излязах :shock

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пон 21 май 2007 20:30

The_Machine написа:
Asen_D написа:

колега, а като кърпи пасатчето сваля ли челното стъкло :?: баща ми има транспортер и при него проблема беше от рамката на джама :wink: имаше дупчици тук-там

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 21 май 2007 20:58

Точно пък тия дни ми се събра доста каране - никви ядове !Няколко пъти ми се наложи да плувам през автоборсата в Горубляне - само дето вода влезе под вратите - ама инак двигателя не е глътнал вода все още - евала Дизел , евала брат ми!
http://www.shell.com/home/Framework?sit ... _0806.html

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”