Даскала™ написа:Брава

Renault Megane vs. Fiat Brava
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Мноого труден избор... На Браво/Брава напоследък поддръжката стана по-приемлива, въпреки, че някои конструктивни решения по ходовата част са ми мн. странни... Но то не е от сега... Половината са без врата на жабката, всички им скърцат салоните и им се ронят дръжките на вратите...
1.6 бенз /само че Браво - 2 врати/ съм "чесал" - върви си съвсем прилично... Дизелите са интересни и евтини - относително, но смяната на термостата /примерно, но не само неговата/ си е направо приключение...
Мегана също не е лош, но ми е мн. по-безличен, поддръжката е на кантар, дори може и да е нагоре, въпреки, че турците пак участват /както и при Фиат-а/, бенз. ДВГ от тези год. са все пълна инж. /и при Фиат-а/ и газификацията /евтина/ е проблемна, страдат си все от същото - окачване, токове, рейки и т.н., само че са къде по-скъпи променените неща от на 19-ката... Вътре е по-добре от Фиат-а - или поне аз на такива съм попадал...
Май наистина нито едното - нито другото, няма да гласувам...

Мегана също не е лош, но ми е мн. по-безличен, поддръжката е на кантар, дори може и да е нагоре, въпреки, че турците пак участват /както и при Фиат-а/, бенз. ДВГ от тези год. са все пълна инж. /и при Фиат-а/ и газификацията /евтина/ е проблемна, страдат си все от същото - окачване, токове, рейки и т.н., само че са къде по-скъпи променените неща от на 19-ката... Вътре е по-добре от Фиат-а - или поне аз на такива съм попадал...
Май наистина нито едното - нито другото, няма да гласувам...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Всички май мразим италианките,ама аз карам едно служебно Пунто 1,2i 16V и честно казано за парите си и за класа си никак не е лошо.Днес на Хайвана му натоварихме близи 1 тон(може и по-малко да са били,но доста бяха) притискатели,лагери и накладки и да ви кажа пак си шпореше по магистралата без никакви проблеми,само дето спирането беше малко приключение и затова карах с 90 км/ч от Сф до Плд.
Има завиден вътрешен обем и нелошо поведение на пътя.Само дето няма хидравлика на волана и на място се върти трудно.За парите си,става.
Обаче после като седнах в Голфи,който по принцип си е сапунерка,ми заприлича на космически кораб в сравнение с Пунтака
.
Има завиден вътрешен обем и нелошо поведение на пътя.Само дето няма хидравлика на волана и на място се върти трудно.За парите си,става.
Обаче после като седнах в Голфи,който по принцип си е сапунерка,ми заприлича на космически кораб в сравнение с Пунтака

Последна промяна от andro_ на Пон 21 май 2007 20:42, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”