AUTO е много сладка работа аз също винаги вкючвам на ауто без да ръчкам нищо друго веднъж реших да го остая до край студено и като пристигнах целия треперих щотото го бях нагласил само от пред а както казва колегата след това ме просветиха че от ауто се регулира равномерно къде да духа
При мен AUTO режима определя най-бързото постигане на зададената температура без да има значение дали е 16 или 32 градуса .Но ако сте забелязали когато е на ауто режим можеш спокойно да си променяш градусите но не и силата на духане ,защото просто ауто режима се изключва.При мен климатроника е италиански.
Последна промяна от sasho_mf на Пон 21 май 2007 23:33, променено общо 1 път.
shotoman написа:Има ли някакъв начин да го направя така, че да не ми тръгва сам климатроника на колата при палене, а само когато аз искам. Аз го гася преди да изляза от колата, но при всяко палене той се стартира сам отново.
Според мен това не трябва да е така.Както го оставиш така трябва и да го намериш след запалване на автомобила
Имам някои въпроси към колегата toteff за газовия инжекцион BRC защото и аз съм със абсолютно същата машина.Най-важния въпрос е за регулирането на инжекциона защото оборотите ми играят малко, къде и как става това и каква е поддръжката на тази система какво най често и се сменя.