П.С Може би все пак има и значение дали каското ти е за 1000лв на година или за 100

XIKS написа:myrshavija написа:DaniDupeto, вероятно никога не си ходил там в ролята на "никой", на когото трябва да се изплати щета. Не говоря за това, че по всякакъв начин се стараят да избегнат плащането, което май е така навсякъде. Говоря за надменното и презрително отношение на "девойките", които работят там. Може би ще успееш да си представиш внушението "Ти си никой и ми губиш времето"?
e за тва говоря колегата е напълно прав ............след като съм коректен с тях и съм си платил застрахователната премия кеш и накуп и гражданската също.......поне като не са коректни да не се държат пренебрежително с нас.................
XIKS написа:аз се развиках щото съм си в правото платил съм си а те се ебават ти ако си от тези дето като им ударят шамар си поднасят и другата буза аз не съм...значи скандала беше между мен и оглеждащия той ми каза че е за ремонт аз му казах ок тогава го оставям вие да го правите той вика нашия сервиз не се занимава с тва .....отидох на гишетата викам на една от жените не сам съгласен с решението на оглеждащия искам да напиша възражения дайте ми да попълня какво е необходимо....тя ми вика как така е тогава се скарахме дойде някъв вика добър ден
добър ден къв е проблема викам тва е проблема той как ше е за ремонт тва бе момче викам ми така ми казаха човека се хвана за главата извика оглеждащия и го направи на нищо......каза момчето да остави халогена пишете му че е за нов халоген и така тръгнах си изчаках месец да оценят халогена звънах казаха че е уценен и утидох и ми изплатиха щетата.........тва го пиша за хората които четат форума.....а ти dani dupeto въобще не си ми интересен.......може и да съм скандалджия може и да съм опасен може и секъв да съм тебе тва не те засяга......поздрави за всички които са мъжкари във форума и отстояват и се борят за правата си докрай
paradiselost написа:Значи днес бях на оглед и описаха всички щети по колата сега колко ще платят ще видим след 20-тина дни само не ми стана ясно дали парите които ще ми платят зависи от застрахователната сума ,която както споменах по горе понамаля защото ми изплатиха около 450 лева за предишните щети или би трябвало да не зависи от това ,защото в крайна сметка ще ми платят от гражданската на другия водач? Питах за това при огледа ,казаха ми ,че ще ми платят по "експертна оценка" каквото и да значи това.
paradiselost написа:А другото което ме гложди е ,че каското ми изтича другата седмица а аз до тогава няма да мога да оправя колата та се чудя дали да не си подновя каското след като оправя колата или да я направя преди да съм я оправил и да ми опишат щетите и след това да ходя пак да я гледат и маркират.А дали няма да ми вземат пак пари при маркирането втория път?
DaniDupeto написа:XIKS написа:myrshavija написа:DaniDupeto, вероятно никога не си ходил там в ролята на "никой", на когото трябва да се изплати щета. Не говоря за това, че по всякакъв начин се стараят да избегнат плащането, което май е така навсякъде. Говоря за надменното и презрително отношение на "девойките", които работят там. Може би ще успееш да си представиш внушението "Ти си никой и ми губиш времето"?
e за тва говоря колегата е напълно прав ............след като съм коректен с тях и съм си платил застрахователната премия кеш и накуп и гражданската също.......поне като не са коректни да не се държат пренебрежително с нас.................
XIKS Като гледам май си си заслужил подоно отношени! Еми ходи и се застраховай другаде, като не ти изнася......... Направо се плаша...... вдигнал скандал и слезли шефовете, и чак се стреснали, и му платили на скандалджията! Ха ха ха ха ще се разплача.... ама ти си бил опасен бе
Dobromirski написа:-Дам , ама като са го крали явно са го счупили и аз прибрах парчетата които бяха на земята ! Та айде до вкъщи, взвх едно огледало(обигновенно) счупих 2-3 малки парчета, малко черна пластмаса, нося му ги и викам , понеже си отворен....това е от огледалцето, това е от капачето.....и между другото сега кат идвах насам счупих и стойката в гаража , иди да видиш !
Та все пак писа огледало комплект ама така ли трябва да е ?!!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта