Пасат В3 с двигател RP 1,8mi
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Пасат В3 с двигател RP 1,8mi
Колеги много съм чел за ABS и AAM но за този мотор нищо не знам. Един приятел днес си взе пасатор със такъв мотор та ако може свтенете ме за болежките на този двигател.Като за начало се представя отлично със 6,5l бензин минахме 100км 2/3 от които на 1ва и 2ра предавки. Направо съм очарован. Има добро ускорение не пуши не трака. Но въпреки всичко кажете за какво да се оглеждам. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО:D
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Понеже моя го тормозя доста мога да ти кажа какво да очакваш :
-моя има едно странно тракане и ходих къде ли не да го слушаме/гледаме и се оказа че е от две направления - хидравлични повдигачи на клапаните и една странна кутиика на моното отгоре върху входните колектори.На всички RP-та съм го забелязал този звук.
Незнам как се държи ABS-а ама моя си иска доста читаво масло за да не прави проблеми на дълъг път (от сорта да ти светне лампата и да ти писне зумер-а).Аз карам само с Мотул Пауър 4100 15В50.
Общо взето впечатления за разхода - дава 8.6 на 100 при пълна кола и каране 140-180.
Градско около и над 10 ама колко точно незнам.
Друго специфично за този двигател идея си нямам какво да ти кажа.За АБС знам само че го няма това потракване като на RP-то
Успех!
-моя има едно странно тракане и ходих къде ли не да го слушаме/гледаме и се оказа че е от две направления - хидравлични повдигачи на клапаните и една странна кутиика на моното отгоре върху входните колектори.На всички RP-та съм го забелязал този звук.
Незнам как се държи ABS-а ама моя си иска доста читаво масло за да не прави проблеми на дълъг път (от сорта да ти светне лампата и да ти писне зумер-а).Аз карам само с Мотул Пауър 4100 15В50.
Общо взето впечатления за разхода - дава 8.6 на 100 при пълна кола и каране 140-180.
Градско около и над 10 ама колко точно незнам.
Друго специфично за този двигател идея си нямам какво да ти кажа.За АБС знам само че го няма това потракване като на RP-то

Успех!