проблем с голф3 1.6AEK придърпва мени обороти
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с голф3 1.6AEK придърпва мени обороти
първия ден като почна да вали я карах малко по екстремно в дъжда и по едно време почна да прекасва нещо тамън се прибирах на другия ден тръгвам прекасва гасне ма като загря се оправи всичко и днес пак така прекъсва оборотите почнаха да се менят нагоре надолу пускам климата и паднаха наполувина мислех че е от газта ма и на бензин е същото видях че един маркуч сцепен и се зарадвах викам от него е но го смених и се указа че не е от него или съм намокрил нещо здраво или се бъгна нещо утре по майстори колата е голф3 1.6 АЕК мотор
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
............
сухи са днес ги гледах...питам се от какво може да играят оборотите ......и защо като пусна климата умира направо.....преди тия дъждове всичко беше ок 

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_ написа:Хмм,има един АЕК в квартала,собственика ми беше казвал,че във влажно време не са му стабилни оборотите.
На един приятел така му стоя колата два дни без да запали с уж сухо делко.Накрая баща му донесе нова капачка и палец и айдеее.
И моят беше така! Като минеш през някоя локва, хвърля зад двигателя точно на бобината и от там ми идваха проблемите. Като сложих кора под двигателя и заспа.
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от каде взе кората ....или си направи сам4oroi4o написа:andro_ написа:Хмм,има един АЕК в квартала,собственика ми беше казвал,че във влажно време не са му стабилни оборотите.
На един приятел така му стоя колата два дни без да запали с уж сухо делко.Накрая баща му донесе нова капачка и палец и айдеее.
И моят беше така! Като минеш през някоя локва, хвърля зад двигателя точно на бобината и от там ми идваха проблемите. Като сложих кора под двигателя и заспа.
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kamus11 написа:от каде взе кората ....или си направи сам4oroi4o написа:andro_ написа:Хмм,има един АЕК в квартала,собственика ми беше казвал,че във влажно време не са му стабилни оборотите.
От колегата Vento.Той ги прави.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”