Олеее, днес полудях.
Заредих на лукойл в Пловдив на цариградско и ония гадни копелдаци ми сипаха за 20лв газ, и аз без да погледна си ги платих даже касовата бележка не взех за което само аз съм си виновен.Та отварям си аз багажника пред блока и кво да видя нивомера показва 1/3 от обема пълна а моята бутилка събира 33литра и стрелката ще хвръкне кога е пълна.Нормално трябва да ми показва 2/3 пълно от обема за тези пари все пак трябва да са 22литра.Та значи са ме излъгали с поне 10лв.Е.... да им преседнат дано и аз повече никога няма да стъпя на тази скапана верига.Днес излъгаха мен утре ще е някой друг.Ще направя почти всичко възможно да разберат хората че ако идат там ще ги излъжат и ще им вземат парите.Дано изгубят 1000000000000000000 лв .Мерси за вниманието
ПП да им .......а...... м........та.
Газстанциите крадат?
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе че лъжат, лъжат. На лукойл (не само в София) съм забелязал че избягват да дават касовите бележки, не че не ги печатат, просто не ги дават ако не поискаш. Явно е политика някаква.
Но и някой хора сами са си виновни - каже сипи ми за 20лв, и зареже колата иде да си избира junk-food от бензиностанцията, плаща, връща се а вече колонката е нулирана, и газаджията държи пистолета уж "да е готов за следващата кола".
Трябва да си седиш там и да следиш, и по възможност да пълниш винаги "до-горе" - в такива случаи гледат да не лъжат много, щото лесно може да се издънят че са вкарали в бутилката повече от тоталния и обем, нали не знаят празна ли е била или не, и колко събира.
Пък и знаят че хората дето пълнят "до горе" обикновено засичат километри и т.н. и като цяло са наясно колко има в бутилката им в момента.

Но и някой хора сами са си виновни - каже сипи ми за 20лв, и зареже колата иде да си избира junk-food от бензиностанцията, плаща, връща се а вече колонката е нулирана, и газаджията държи пистолета уж "да е готов за следващата кола".

Трябва да си седиш там и да следиш, и по възможност да пълниш винаги "до-горе" - в такива случаи гледат да не лъжат много, щото лесно може да се издънят че са вкарали в бутилката повече от тоталния и обем, нали не знаят празна ли е била или не, и колко събира.

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- joro_tt
- Автомобил:
- Двигател:
Mасово по газстанциите вечерно време затварят крановете за връщане на газовата фаза към резервоара на газстанцията.По този начин през разходомера минават газови мехури, които също начукват на брояча и в крайна сметка ннапълненото количество е по малко.
Познава се по налягането на манометъра на колонката, ако е под 6 бара
работата е съмнителна
Познава се по налягането на манометъра на колонката, ако е под 6 бара
работата е съмнителна
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.............
лукоил кр поляна побирам 24 литра газ сипаха ми 32.......никога повече лукоил 

Мдаааа явно на всякъде Лукой са луднали, а аз си мислех, че само моята газова бутилка е станала гумена и се разпъва.Запознати ме светнаха, че далаверата можела да стане само със знанието на управитела на бензиностанцията + сервизният техник който поддържа газколонките. Повече продажби -> повече бонуси (по високо възнаграждение и т.н.) за целият персонал на бензиностанцията.
А това, че плюят върху престижа и името на едно фирма това няма значение. Парите нямат мирис.
А това, че плюят върху престижа и името на едно фирма това няма значение. Парите нямат мирис.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Отчети и това, че част от бензиностанциите не са собственост на Лукойл, а само франчайзинг. Имат си техен собственик, само ползват логото и горивата на Лукойл. Е такива за заинтересовани от това да те крадат, защото кинтите отиват в техния джоб.
Не винаги по колонките има манометър, лично аз гледам за такъв всеки път.
joro_tt написа:Станислав написа:Къде на колонката се намира този манометър? Няколко пъти все гледах ама все не мога да го видя.
над кобура за пребиране на пистолета
Не винаги по колонките има манометър, лично аз гледам за такъв всеки път.
Върни се в “Автогазови уредби”