имали програма...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Сря 23 май 2007 23:40

Глобул не искат ли вече да им потвърдиш с смс? По-рано имаха такива гадни трикове. А и май не можеше да се разчита, че ще получаваш всичко.

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Чет 24 май 2007 0:37

mx3333 написа:Глобул не искат ли вече да им потвърдиш с смс? По-рано имаха такива гадни трикове. А и май не можеше да се разчита, че ще получаваш всичко.

Да искат обратен смс ако ще си четеш писмото на телефона.В случая колегата ще получава смс е има писмо в пощата, но няма да вижда какво е съдържанието.Не се заплаща за входящи смс-и и при двата оператора.Да прав си, при глобул съм забелязал ми се губят сигурно половината известявания:lol:

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Чет 24 май 2007 12:26

pit написа:
mx3333 написа:Глобул не искат ли вече да им потвърдиш с смс? По-рано имаха такива гадни трикове. А и май не можеше да се разчита, че ще получаваш всичко.

Да искат обратен смс ако ще си четеш писмото на телефона.В случая колегата ще получава смс е има писмо в пощата, но няма да вижда какво е съдържанието.Не се заплаща за входящи смс-и и при двата оператора.Да прав си, при глобул съм забелязал ми се губят сигурно половината известявания:lol:

Може би съм си направиш грешни изводи, но аз си помислих че има нещо като лимит на смс известяванията и ако не им отговориш се задръства и спира следващите. Примерно може да получиш до 5 известявания без да си ги потвърдил и след това не получаваш докато не "освободиш място". Това си е моя теория де, може и да не пристигат по други причини. Изводът за мен специално беше, че само на Мтел може да се разчита за тая услуга. Глобул толкова години не проумяха, че по-добре да не издребняват и да се инатят за всяка половин стотинка, защото от цялата работа губят. Подобна е работата и с смс-ите им от страницата - там пък не може "кой да е" да се регистрира да не ги прекара случайно.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”