Къде ще си почиваме през лятото?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Lazar4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами мисля, че на Ахтопол, Царево, Синеморец, Черноморец са сравнително по-евтини цените, пък и направиха много нови хотелчета с добри условия. Иначе класиката я знаеш- Китен, Приморско....ANNIHILATOR написа: Казвайте има ли море на народни цени със сравнително нормални условия че това лято няма отърване!!!
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бойко написа:на балкан, морето не го харесвам.
И аз по принцип обичам много повече планината, но жената..........
Основно съм ходил на Попови Ливади (Папазчаир) едно време беше страхотно, сега е малко повече народ и съответно малко повече боклуци, но пак си ми харесва.
Балгодаря колега Lazar4eto, надявам се и не е много населено че мног мразя да се бутам между хората.
- Lazar4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами, колега, то навсякъде е населено вече. Дори и къпингите станаха отврат...ANNIHILATOR написа:...... надявам се и не е много населено че мног мразя да се бутам между хората.

Сега се сещам и за още едно място- Райски кът, намира се под Варна някъде. Там има някакви бунгала, сравнително добре устроени и няма много хора. Кофтито е, че е далечко от плажа, но пък е усамотено и в гора- така може да съчетаете морето и гората....Успех!
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Ами аз ще бъда както миналата година на Фичоза(до Варна) .На 25 юни до 30 може би
Май някой голфаджия е ходил ,че гледам един албум в снимка.бг ту сниман плажа ,ту голфове до плажа
- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53699&photo=1

Върни се в “ОФФ-Топик - други”