Най-накрая и аз да се похваля нещо :D
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Най-накрая и аз да се похваля нещо :D
Благодаря на всички!
Автомобилът е осигурен - Пасат Б5, не е на мое име и естествено не съм го купувала с мои пари, но на тази възраст... и да искам - не мога
Важното е, че е предназначен за мен. Тия дни ще сложа и снимчици
Неее
Нарочно е, за жалост
Посъветваха ме да не пиша цветно и наистина като се загледам само аз се отличавах с някакъв цвят
При това, колега, не беше виолетово, а розово 

radotom написа:А че е имало вълнение... личи си!
Ким написа:След дълго чакане...
Забравила си виолетовкото!
Неее

- Undertaker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Най-накрая и аз да се похваля нещо :D
Айде честито и от мен! Без пробс с куки и с колцата...
btw ние мъжете различаваме само 16 цвята...така че за мен виолетово и розово
са все едни... 

btw ние мъжете различаваме само 16 цвята...така че за мен виолетово и розово

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Честито !
С пожелание за много безаварийни километри, и по-малко да се притесняваш. Ако трябва пак отивай на полигон да се упражняваш - няма нищо срамно. Дано не ти се налага да показваш книжката (всъщност казва му се СУМПС - Свидетелство за Управление на Моторно Превозно Средство
) на органите на реда освен за рутинна проверка. Не забравяй още нещо - и половин бира да си пила, не сядай да караш ! А на събора ако имаш възможност, отиди - няма да съжаляваш (ще видиш и други жени-шофьорки).
С пожелание за много безаварийни километри, и по-малко да се притесняваш. Ако трябва пак отивай на полигон да се упражняваш - няма нищо срамно. Дано не ти се налага да показваш книжката (всъщност казва му се СУМПС - Свидетелство за Управление на Моторно Превозно Средство

- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко едит, за да знаете как се развивам
Нещата отиват на добре, ще стане човек/шофьор от мен.
Още първия ден като излязох сама с колата имах малък "инцидент", не по моя вина обаче. Спирам на светофар на червено, като светна зелено правя опит да тръгна, обаче изгасих колата без да искам и в тоя момент усещам "бам!" из отзад, гледам в огледалото, разтреперах се, щото помислих, че аз нещо съм направила. Ама не. Явно рацера зад мен решил, че след като е зелено няма начин аз да не тръгна и си дал газ...
Слизам аз, гледам на моята кола нищо и няма(то се знае, че Пасатковците са танкове, баща ми фар на Москвич е чупил с пасата
без да му има нещо на него), а другата беше малко сурната боята, поогледах се, питах момчето какво ще правим, той ми помълча и аз вече бях достатъчно стресирана и не знаех къде се намирам (да ме пита човек защо ли), та се качих на колата и си заминах
Други "инциденти" не съм имала и се надявам да нямам в скоро време
Научих се на френски гараж и изобщо всякакви видове паркирания
Само дето ме е страх да я натискам, ама и по-добре сигурно... ще се боря за златните топчета на тотото, като ме видят ченгетата просто ще си кажат, че аз съм техния човек

Нещата отиват на добре, ще стане човек/шофьор от мен.
Още първия ден като излязох сама с колата имах малък "инцидент", не по моя вина обаче. Спирам на светофар на червено, като светна зелено правя опит да тръгна, обаче изгасих колата без да искам и в тоя момент усещам "бам!" из отзад, гледам в огледалото, разтреперах се, щото помислих, че аз нещо съм направила. Ама не. Явно рацера зад мен решил, че след като е зелено няма начин аз да не тръгна и си дал газ...
Слизам аз, гледам на моята кола нищо и няма(то се знае, че Пасатковците са танкове, баща ми фар на Москвич е чупил с пасата

Други "инциденти" не съм имала и се надявам да нямам в скоро време

Научих се на френски гараж и изобщо всякакви видове паркирания

Само дето ме е страх да я натискам, ама и по-добре сигурно... ще се боря за златните топчета на тотото, като ме видят ченгетата просто ще си кажат, че аз съм техния човек

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Много добър избор за модел автомобил на който да се учиш.Свикнеш ли на "кораба" няма друга кола която да ти се опре.В практиката е истината и никога не си мисли ,че си научила всичко и можеш всичко ,че се получават ситуации за които не можеш сега и да си помислиш.Оглеждай се,услушвай се дори и когато си с предимство и не забравяй ,че и най-малкото нарушение на правилата може да доведе до предпоставка за ПТП!Успех и то никой не е застрахован от произшествия ама ти си внимавай и си карай умната! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”