Дупки в пода?!!
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Дупки в пода?!!
След дъждовете и прегазени 2 улици, където водата стигаше до предните фарове, мокетите вътре ми се намокриха здраво и при ваденето им за сушене забелязах, че на пода има една кръгла дупка с диаметър поне 3 сантима, а на другите такива си имаше някакви гумени тапи, много е тъпо, защо са тия тъпи дупки? Продават ли се такива тапи?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
тези "тъпи" дупки са точно за случай като твоя....да се отводняваш след потоп
с едни капачета са с гумени уплътнения.Там доста често се появява ръжда.Ако нямаш такова капаче режеш една ламарина и с СО-то я заваряш.На моята поне всичките са махнати и на тяхно място заварена ламарина....щото там мн ръжда и след време дупка от гнило 

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Miteto написа:Благодаря, но ако ги нямаше, нямаше да имам и случай да се отводнявам;) Утре ще походя по Ботев да търя такава тапа. Иначе ръжда няма
ами нбе ти пожелавам и да имаш повод ДРУГ да се отводняваш - ако искаш да си намериш такъв - кат усетиш че вали яко - докарай колата на бул Вардар у Кр Поляна - аз щще ти кажа къде да паркираш

Така клиото го наводни миналото лято

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChernoGTI написа:тези "тъпи" дупки са точно за случай като твоя....да се отводняваш след потопс едни капачета са с гумени уплътнения.Там доста често се появява ръжда.Ако нямаш такова капаче режеш една ламарина и с СО-то я заваряш.На моята поне всичките са махнати и на тяхно място заварена ламарина....щото там мн ръжда и след време дупка от гнило

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”