Нов вид кражба!
- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da__buzz написа:Ким написа:По-добре да бяха отишли да изпросят от човека пари за едни стопове, отколкото да му правят тая поразияИ да се занимава с глупости и да губи време... тц тц, т'ва ако ми го направи някой на моята кола и го набарам... аз съм джобно гадже, ама като се ядосам
хихихихи
той пък ще им даде доброволно
дали няма да им разбие главите веднага![]()
![]()
Точно там е уловката
Олигофрени има вскякакви, за пари правят всичко... преди време на стария ни Пасат му бяха "отлепили" предното стъкло. Отиваме ние, гледаме колата
без предно стъкло 
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
Абе всеки се заканва ама не съм виждал някой да пребие до кома мангал например....Сега модовете ще цензурират- расизъм ще се брои това мнение....Щото мангалите са най вредното племе- в нашия вход вчера са обрали 2 ( два ) апартамента!!! И се прибират хората и една баба вика- Бе аз видях едни мургави младежи изнасят разни работи, но мислех, че са хамали....
А те копелетата си изнесли каквото намерили....полицията отново са статисти....само протоколират нещата...Абе за щастие напускам това долно племе Булгаристан до броени месеци.... 
А те копелетата си изнесли каквото намерили....полицията отново са статисти....само протоколират нещата...Абе за щастие напускам това долно племе Булгаристан до броени месеци.... 
- threeseries
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
човека с бмв-то ми е съсед
колата му седи буквално под прозореца, а и той е добре въоръжен!!!
най-вероятно не са си били в софия иначе не си обяснявам случката, като го видя ще го питам за подробностите
бтв, и на жена му на бмв-то смъкнали предната броня с номера същата вечер отзад на закрития паркинг обаче
но това не е държава - невероятната простотия и безпардонност са взели тотален връх
колата му седи буквално под прозореца, а и той е добре въоръжен!!!
най-вероятно не са си били в софия иначе не си обяснявам случката, като го видя ще го питам за подробностите
бтв, и на жена му на бмв-то смъкнали предната броня с номера същата вечер отзад на закрития паркинг обаче
но това не е държава - невероятната простотия и безпардонност са взели тотален връх
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”