много ми е ниска колата
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
много ми е ниска колата
пичове искам да ви питам, абе много ми е ниска колата, в сервиз ми казаха, че цялото ми окачване е сменяно с ново/отдолу даже имаше някакви етикети/ спортно което е съвсем в ред, ама ми се струва много ниска - имам проблем с качването и наи вече слизането от бордюри и като се качат повече хора отзад и понякога закачат гумите. Какво ще ме посъветвате? Не че ми е голям проблем ама...с гуми 15-ки съм 195/50/15 и 205/50/15

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Е хубаво де ама като скъси калници,подкалници как ще скъси картера примерноGTivan написа:Здрасти Гена. Нямаш голям избор от решения: 1- сменяш окачването и след това няма да имаш проблеми (крайно радикално)2-модифицираш калниците и евентуално подкалниците. И 3-тото возиш се сам мах още един-а до теб и забравяш за паркиране в центъра освен на платен паркинг.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: много ми е ниска колата
evgenyh написа:пичове искам да ви питам, абе много ми е ниска колата, в сервиз ми казаха, че цялото ми окачване е сменяно с ново/отдолу даже имаше някакви етикети/ спортно което е съвсем в ред, ама ми се струва много ниска - имам проблем с качването и наи вече слизането от бордюри и като се качат повече хора отзад и понякога закачат гумите. Какво ще ме посъветвате? Не че ми е голям проблем ама...с гуми 15-ки съм 195/50/15 и 205/50/15![]()
![]()
Аз ще ти дам решение!!!
Сигурен съм , че някой ще се навие бартер, окачване от нормален голф 3, срещу твоето.........и ти ще си доволен, и другия.............всички са щастливи
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с Пасат, но имах същия проблем и наскоро го реших почти на 100 %. С Ваското1 сменихме (всъщност той ги смени, а аз ги купих само) шок-тампоните и тампоните на амортисьорите към купето и на двете задни колела. В резултат на това: днес се върнах от около 1 000-километров преход с 5 души и багаж в колата и при никакви неравности, бордюри и други не ми закачи никъде. А преди беше истински ужас - закачаше и при най-малките гънки на пътя дори с двама души отзад и без багаж!!! Провери тия чаркове.
- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
- steff_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Мене ако питаш не сменяй нощо, още повече щом е чисто ново цялото ти окачване. Моят съвет е просто да караш по-внимателно като си мн натоварен, и качването по бордюри на заден ход също бавно и внимателно (същото важи и за слизането-само без задния ход). Иначе всички са ти дали полезни съвети bowdown , но според мен проблема не чак толкова голям че да си развалиш хубавата визия в момента (лично мое мнение) Mr Green Fun !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”