Колата която видях на един бал (plymouth)
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
Поулера е пълна скръб наистина и в щатите е просто един евтин роадстер, колата е тоцхно лъскава каруца за бал, едно адуи S3 ще го направи за смях, този поулер спи в един гараж близо до нас ао е един тъмен. просто типична американска кола, внушителен външен вид, но само това виж Ford Indigo вече е нещо което си заслужава 

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пич,кажи честно,как можа да го сравниш с Пасат,това не е кола за всеки ден,а по всичко личи и за хора като теб...........20vTurbo написа:Да 6 цилиндров 3.5L двигател има: 1997-1998 е 214 кс и прави 0-100 за около 8 сек. и максималната му скорост е 201 км/ч.
Което значи че аз с моя Пасат ще го направя сам да си говори ...
Ако случайно е бил правен след 1999 то тогава двигателя е пак 3.5 но е 253 кс ... което макар и малко по добре е пак същия <<епитет>>.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dimy написа:като стана вапрос за а8 ето една , макар да не съм впечатлен от ускорението и ( можеби се бях настройл за повече)
Колега моят приятел на когото бях на бал беше с най-новата А8-ца 4.2 куатро...ми половин час кесих в колата докато разгледам всичко,апък саунда няма такъв просто

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
scirocco gt написа:Пич,кажи честно,как можа да го сравниш с Пасат,това не е кола за всеки ден,а по всичко личи и за хора като теб...........20vTurbo написа:
Добре де кажи за какви хора е ... нито е бърза, нито е спортна, за практична да не говорим. Автомат с 4 скорости ... със слаб голям двигател. Кажи сега освен лъскавите тенекии дизайна на които е много спорен, какво по-точно ти харесва на теб. Еле пък човек като теб с такова готино Сироко което е много стилен класически автомобил.
Ако ти кажа, че ако ако ми предложат твоята кола или този лъскав к#р ще избера твоята кола ще ми повярваш ли?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”