Колата която видях на един бал (plymouth)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Съб 26 май 2007 1:35

Поулера е пълна скръб наистина и в щатите е просто един евтин роадстер, колата е тоцхно лъскава каруца за бал, едно адуи S3 ще го направи за смях, този поулер спи в един гараж близо до нас ао е един тъмен. просто типична американска кола, внушителен външен вид, но само това виж Ford Indigo вече е нещо което си заслужава :)

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 26 май 2007 9:25

20vTurbo написа:Да 6 цилиндров 3.5L двигател има: 1997-1998 е 214 кс и прави 0-100 за около 8 сек. и максималната му скорост е 201 км/ч.

Което значи че аз с моя Пасат ще го направя сам да си говори ...

Ако случайно е бил правен след 1999 то тогава двигателя е пак 3.5 но е 253 кс ... което макар и малко по добре е пак същия <<епитет>>.
Пич,кажи честно,как можа да го сравниш с Пасат,това не е кола за всеки ден,а по всичко личи и за хора като теб...........

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 26 май 2007 9:49

Уви явно и за мен не е, щото никога не ми е харесвала.Идва ми малко в повече.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 26 май 2007 9:49

Huizel написа:Мой приятел е с тази кола,к'во да Ви кажа,хората не си знаят парите :)Астън Мартин е въпросната машина.Струва хммммм меко казано е майка си и баща си,просто аристократична кола ;)

Изображение Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 26 май 2007 10:22

Kozunak написа:Уви явно и за мен не е, щото никога не ми е харесвала.Идва ми малко в повече.
Естествено,тази кола е произведена в малка серия точно за това,аз лично бих я джиткал от време на време.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 26 май 2007 10:24

Даскала™ написа:
Huizel написа:Мой приятел е с тази кола,к'во да Ви кажа,хората не си знаят парите :)Астън Мартин е въпросната машина.Струва хммммм меко казано е майка си и баща си,просто аристократична кола ;)

Тази може и всеки ден :wink:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Съб 26 май 2007 17:03

scirocco gt написа:
Kozunak написа:Уви явно и за мен не е, щото никога не ми е харесвала.Идва ми малко в повече.
Естествено,тази кола е произведена в малка серия точно за това,аз лично бих я джиткал от време на време.

:да:

scirocco gt написа:
Даскала™ написа:

Тази може и всеки ден :wink:

:да:

Потребителски аватар
dimy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimy » Съб 26 май 2007 20:00

като стана вапрос за а8 ето една , макар да не съм впечатлен от ускорението и ( можеби се бях настройл за повече)

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Нед 27 май 2007 19:40

dimy написа:като стана вапрос за а8 ето една , макар да не съм впечатлен от ускорението и ( можеби се бях настройл за повече)

Колега моят приятел на когото бях на бал беше с най-новата А8-ца 4.2 куатро...ми половин час кесих в колата докато разгледам всичко,апък саунда няма такъв просто :wink: ...Баща му на моя човек е шофер на шефа и кви ли не коли кара или сам или вози шефчето...Вика ми ми Жоре кво да ти кажа внимаваи в днешно време с високите скорости колко народ се изтрепа щот се да е газар и да кара бързо,аз на тва Ауди 250 съм му правил ама не се осещат...аз в този момент гледах така :shock вика можеше и още ама тва ми беше достатъчно :)

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 28 май 2007 0:00

Аз в Петък бях кавалер и бяхме с Ягуар :!: Доста добра кола :!:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 31 май 2007 5:05

scirocco gt написа:
20vTurbo написа:
Пич,кажи честно,как можа да го сравниш с Пасат,това не е кола за всеки ден,а по всичко личи и за хора като теб...........

Добре де кажи за какви хора е ... нито е бърза, нито е спортна, за практична да не говорим. Автомат с 4 скорости ... със слаб голям двигател. Кажи сега освен лъскавите тенекии дизайна на които е много спорен, какво по-точно ти харесва на теб. Еле пък човек като теб с такова готино Сироко което е много стилен класически автомобил.
Ако ти кажа, че ако ако ми предложат твоята кола или този лъскав к#р ще избера твоята кола ще ми повярваш ли?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”