G60 проблем с турбото
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
първо ако е наистина г60 то то е механичен компресор а не турбо,освен ако не си изхвърлил компресора на колата и да си турбинирал мотора.Второ погледни в раздел продава мисля че един пич продаваше части и компресор за Г60.И гледай да е читав.Това е най скъпата част от колата ти и ако се разровиш по сайтовете с търсачката за нов такъв могат да ти настръхнат косите от цените.
Re: G60 проблем с турбото
ogix написа:Моля за помощ!Турбото сдаде багажа.Какво да правя?Къде се ремонтират?
мястото е само едно гр.РАЗЛОГ, не знам кой е майстора и дано да не го срещам. С питане се стига и до Рим.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Re: G60 проблем с турбото
не е само едно колегаbonano написа:ogix написа:Моля за помощ!Турбото сдаде багажа.Какво да правя?Къде се ремонтират?
мястото е само едно гр.РАЗЛОГ, не знам кой е майстора и дано да не го срещам. С питане се стига и до Рим.

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Малко спам :
доколкото ми е известно , този компресор е "спирален" , на този принцип се изграждат нашумелите от някое време " скруул " компресори ... малки , мощни ..... малко части , издръжливи на хидравличен удар ( това е друга бира ) и .т,н ..... и до тука свършва хубавата част .....
лошото : иска си правилно обслужване ( имало мисля някакъв ремък ) и да достигнем най - лошата част
- при повреда ( поне на хладилните де
) не остава нещо за оправяне - пълен компот ..... дано ти се размине
п.с - това го приемете като оффтопик и с чисто образователна цел - досега не съм експлоатирал или отварял автомобилен такъв
p.s аххх гаднярите от "Емерсън" закупиха Copeland и им разказаха играта на сайта
имаше прекрасно анимирано изображение как точно работи , а сега е останало http://www.copelandscroll.com/index2.html 
доколкото ми е известно , този компресор е "спирален" , на този принцип се изграждат нашумелите от някое време " скруул " компресори ... малки , мощни ..... малко части , издръжливи на хидравличен удар ( това е друга бира ) и .т,н ..... и до тука свършва хубавата част .....

лошото : иска си правилно обслужване ( имало мисля някакъв ремък ) и да достигнем най - лошата част

п.с - това го приемете като оффтопик и с чисто образователна цел - досега не съм експлоатирал или отварял автомобилен такъв

p.s аххх гаднярите от "Емерсън" закупиха Copeland и им разказаха играта на сайта

Последна промяна от juve на Съб 26 май 2007 10:26, променено общо 1 път.
- vladko_g40
- Контакти:
прав си колега - ако се скъса ремъка за нищо не ставаjuve написа:Малко спам :
доколкото ми е известно , този компресор е "спирален" , на този принцип се изграждат нашумелите от някое време " скруул " компресори ... малки , мощни ..... малко части , издръжливи на хидравличен удар ( това е друга бира ) и .т,н ..... и до тука свършва хубавата част .....![]()
лошото : иска си правилно обслужване ( имало мисля някакъв ремък ) и да достигнем най - лошата част- при повреда ( поне на хладилните де
) не остава нещо за оправяне - пълен компот ..... дано ти се размине
![]()

- vladko_g40
- Контакти:
- vladko_g40
- Контакти:
NqKvo_GaDno написа:Направо слагай турбо тоя компресор е голяма грижаремъчита, лагерчета и т.н
нещо се лъжем, незнаем или се заблуждаваме а!?
но да прочетем това, нали?! http://www.dvigateli.hit.bg/new_page_8.htm
http://www.dvigateli.hit.bg/new_page_13.htm