da__buzz написа:MITKO_DVD написа:da__buzz написа:ами да съгласен съм с теб за тази цена и за 50 лв. за по обикновен ама тои изброй някви цени 300+ еди си кво
500+еди си кво и връски
аз също плащам за номера, до сега 3 пъте съм платил за.
5007 беше 50 лв.
9008 беше 50 лв.
7006 беше 50 лв.
искаше ми се да са по еднакви цифрите но касиерката ми каза че тези номера са или запазени или дадени преди месеци.
без да познавам никои в кат и без подкупи,само педесетак на касата допалнително
абе със здраве, които плаща винаги получава
Колега кат си такъв тарикат що не дойдеш до Софето и да ми земеш например един номер с 3 еднакви да речем "2999" за 50лв.да видиш кво ше ти кажат -че няма такива вече са свършили,обаче ако си намериш човек тойти орежда по втория начин и требе да заплатиш сумата от 500лв. кат подкуп-рушвет за този дека ти е уредил номера.Колкото до тези цени не съм ги измислил аз а са точно така,защото на ден сигурно регистрирам по няколко коли и в зависимост от клиента къв номер иска знам кво ще му струва
Така че Юда неверни довери се и кажи че по-добре незнаеш от колкото да се излагаш кат кифладжия със студени кифли

не ме обиждай ами се замисли малко над приказките ми.щото ми писна от такива дето не знаят за кво става дума ама чули от на шурея леляму и сега приказват.
имам приятели които имат хора в КАТ ,и го питат какъв да е номера без да дава 500 лв. и то не е един ами двама
може и да има такива дето дават 500 лв. ама къде са те
Vlad777 написа: Тва ако си включва и нещо за тебе е друго!
:да:
Първо колега извинявай ако се чувстваш засегнат от написаното от мен ,това където го пиша не съм си го измислил,не съм седнал тук да пиша разни глупости зада си вдигам мненията

,много съм далеч от това нещо,аз ти пиша как стоят нещата найстина в София в КАТ,колкото до теб Влад за тия от 300-500лв. ти ги искат ако кажи речи не си много гъст с някой от тамошните ,в Твоя случей са само 50лв. + някоя друга услуга,сам го казваш че и ти правиш услуга,а запитвал ли си се ако ненаправиш услуга на въпросния чичак дали ше минеш само с 50лв.
da_buzz,като имаш хора в КАТ София дай да уредим един номер с три еднакви за 50лв. за мен