Здравейте пичове,
Обмислям варианта да си вложа малко кинти в двойката вместо да я продавам. Липсват ми няколко екстри заради които искам да го сменям, нямам само климатик и серво. Какви са според вас вариантите и цените за поставяне на климатик от друг голф 2-ка на моя, същото важи и за сервото на волана.
Другото, ако може да ме посъветвате за добър бояджия, както и примерна цена за боядисването (нещо не съм в час със сегашните цени за боя).
Мерси предварително.
Нужда от съвети
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
handycam написа:по добре смяна на автомобила, по малко ядове а по всяка вероятност и пари.
Аааа не винаги е така...не се знае на какво ще попаднеш(говорим за втора ръка)..Аз моята каручка така си я стегнах,че едва ли ще мога да си намеря скоро кола в такова техническо състояние....аз лично предпочитам да си обновя технически страта и добре изпитана кола отколкото да взема нещо за което може да се окаже ,че ще хвърля много повече пари....И за колегата съм сигурен,че ще му излезе много по-изгодно да си отремонтира поддържанато Голфче,отколкото да вземе някой неизвестен таралясник.....па макар и по-нов
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”