Помощ, откраднаха ми пасата
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
chefito написа:madmen написа:@kekata Обяви им 2-3000 лв награда на куките за намиране.
![]()
за съжаление подкрепям това мнение...те знаят кой ги разглобява тия коли и веднага ще се намери...
И аз съм на същото мнение колеги

- mr_bush
Dan4ote написа:Е чак пък подземен гараж в Перник... не ми се вярва да съм толкова назад с информацията
Колега както писах и на човека на когото са откраднали колата - бил съм на гости там и са ми разправяли дори се уверих, че в гаража има крадени коли

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм от Перник и знам няколко сгради, които се броят на пръстите на едната ръка с подземни гаражи. Ако някой крадец има там гараж и си държи крадена кола не нищо по-различно от обичайното и звучи доста по-различно от "в Перник има подземен гараж с крадени коли". Чувайки това нещо си представяш нещо много тайно под земята, което почти никой не знае, че съществува и е пълно с крадени коли.
- mr_bush
Dan4ote написа:Аз съм от Перник и знам няколко сгради, които се броят на пръстите на едната ръка с подземни гаражи. Ако някой крадец има там гараж и си държи крадена кола не нищо по-различно от обичайното и звучи доста по-различно от "в Перник има подземен гараж с крадени коли". Чувайки това нещо си представяш нещо много тайно под земята, което почти никой не знае, че съществува и е пълно с крадени коли.
Добре колега поправям се

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mr_bush написа:Dan4ote написа:Аз съм от Перник и знам няколко сгради, които се броят на пръстите на едната ръка с подземни гаражи. Ако някой крадец има там гараж и си държи крадена кола не нищо по-различно от обичайното и звучи доста по-различно от "в Перник има подземен гараж с крадени коли". Чувайки това нещо си представяш нещо много тайно под земята, което почти никой не знае, че съществува и е пълно с крадени коли.
Добре колега поправям сеВ Перник знам подземен гараж на сграда с крадени коли вътре
![]()
Абе в Перник има много гадни копеленца... Ще съм нащрек ако видя пасат с тези описания
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
Съжалявам колегата за случката, но това едва ли ще му помогне да си върне колата. Изчетох всички мнения по темата. Лично аз бих спонсорирал идеята с бомбата с някаква сума, но е малко крайно , макар, че само крайни мерки биха оправили нещата в България. От друга страна съм сигурен че полицаите в този случей ще си свършат работата и ще бъдем разкрити.
Моят съвет към колегата е да вземе каквото може от тук и да се връща в Англия и поне 100 години да не стъпва тук.
Лично аз съм повлиян от девиза: "НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА СИ- ЕМИГРИРАЙ"
Не мразя България но това което се случва сега си е издевателство върху народа, само че докога.
Народа ни страда от дезорганизация. Автокрадците и другите мафиоти затова успяват - имат добра организация. Идеята е да се създадат клубове с различни дейности , може дори и на феновете на WV но във всеки град и с определени дейности които да защитават членовете. Защото много от колегите биха си купили от частите на колегата, само защото са по-евтини и не биха се заинтересували от къде идват. Дори циганите са по- организирани, те си имат тартор и той им казва какво и кога да правят и те го слушат без да задават много въпроси. Но понеже българите си падаме философи при нас такава идея едва ли е възможна.
Успех на колегата.
Моят съвет към колегата е да вземе каквото може от тук и да се връща в Англия и поне 100 години да не стъпва тук.
Лично аз съм повлиян от девиза: "НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА СИ- ЕМИГРИРАЙ"
Не мразя България но това което се случва сега си е издевателство върху народа, само че докога.
Народа ни страда от дезорганизация. Автокрадците и другите мафиоти затова успяват - имат добра организация. Идеята е да се създадат клубове с различни дейности , може дори и на феновете на WV но във всеки град и с определени дейности които да защитават членовете. Защото много от колегите биха си купили от частите на колегата, само защото са по-евтини и не биха се заинтересували от къде идват. Дори циганите са по- организирани, те си имат тартор и той им казва какво и кога да правят и те го слушат без да задават много въпроси. Но понеже българите си падаме философи при нас такава идея едва ли е възможна.
Успех на колегата.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”