vasstop написа:golfer написа:Нашите потребители са написали 420993 мнения
Имаме 10755 регистрирани потребители
Най-новият потребител е пълен идиот
![]()
![]()
Него го изтрихме защото беше дал грешен е-мейл
ми дал е грешен мейл защото е пълен идиот

Huizel написа:А и попринцип тея англета немога да ги дишам независимо от кой отбор са.Това за мене е сбъркан народ,чайчетаааа,топла бира пият,някво смешно обратно движение,пълно със хомосексуалисти(ама то кво нема да е пълно скивайте ги англичанките кви са ),на некъв остров мрачен живеят дето само мъгли и дъждове,некви кралици майки,баби ,луда работа![]()
madmen написа:Rabbit_TDI написа:Няма такива мадами като сръбските митничарки
Бях с една служебна кола веднъж, след три дена странство, небръснат ->талибан .... и като взеха да проверяват кола, мене -> викам задръж ме кукло, тая вика к'во да те правим ..... Викам -> на тебе ти разрешавам всичко да ми правиш..... Смех голям беше.
Даскале, няма опашки и чакане.
joker написа:За сравнение...Пежото е капризна натруфена жена с много грим и парфюми....ама падне ли грима и измирише ли се парфюма...грозна и смърди та се не трае..
Голф 3 е като здраво,хубаво и румено селско момиче,без труфила,без парфюми...ама ухае на истинска жена... и доставя удоволствие като истинска жена...От мен толкоз!!!!
Кораба Майка написа:Днес 16:52:34 локално земно време +2 по Гринуич бе получено кратко съобщение от следното еку:
OS Configuration: Standalone Server
OS Build Type: Multiprocessor Free
Registered Owner: Tyan
Registered Organization: ЕТ orbital fleet
Product ID: 69712-640-3818796-45276
Original Install Date: 9/29/2006, 3:50:21 PM
System Up Time: 49 Days, 7 Hours, 2 Minutes, 22 Seconds
System Manufacturer: VW
System Model: VW Vento
System Type: X86-based PC
Processor(s): 2 Processor(s) Installed.
[01]: x86 Family 6 Model 11 Stepping 1 GenuineIntel ~1133 Mhz
[02]: x86 Family 6 Model 11 Stepping 1 GenuineIntel ~1133 MhzЕкуто на Вентото написа:Говори Екуто, абе Tyan-e чук сма....бълбук.....зан, защо не за.....бълбук.....твори шибедаха ......бълбук, бълбук ...бе........
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта