Аз ли си внушавам или ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Аз ли си внушавам или ...

Мнениеот GoGo82 » Пет 27 май 2005 11:56

... джамбазите се преориентираха към друг сегмент на "пазара"!? Преди около два месеца ми свиха емблемата отзад и от тогава гледам доста коли(всякакви модели) си перкат така без емблемки. Не знам дали преди не ми е правило впечатление или просто сега са започнали да свалят доста??? Дали не е поради намаленото търсене на огледала за Вектри (ох горките собственици тц-тц-тц). Май им писна на хората да си бартеросват помежду си огледалата, чрез някакви мургави посредници работещи на скромна "комисиона"??? mhihi Все пак и те трябва да преживяват... Mad :censored Дали някой от вас забелязва същото увеличение на кражбите на емблеми напоследък??? gruebel
П.П. Аз друга емблема няма да слагам! Или ще замажа дупката или пък от там ще си зареждам бъдешата газова бутилка! :D

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Пет 27 май 2005 12:02

Бах тия джамбази - лигльофци :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Re: Аз ли си внушавам или ...

Мнениеот guard » Пет 27 май 2005 12:24

GoGo82 написа:... джамбазите се преориентираха към друг сегмент на "пазара"!? Преди около два месеца ми свиха емблемата отзад и от тогава гледам доста коли(всякакви модели) си перкат така без емблемки. Не знам дали преди не ми е правило впечатление или просто сега са започнали да свалят доста??? Дали не е поради намаленото търсене на огледала за Вектри (ох горките собственици тц-тц-тц). Май им писна на хората да си бартеросват помежду си огледалата, чрез някакви мургави посредници работещи на скромна "комисиона"??? mhihi Все пак и те трябва да преживяват... Mad :censored Дали някой от вас забелязва същото увеличение на кражбите на емблеми напоследък??? gruebel
П.П. Аз друга емблема няма да слагам! Или ще замажа дупката или пък от там ще си зареждам бъдешата газова бутилка! :D

Неее, хлапета са бате...............спомням си когато като бях 4-5 клас........най-върлите демо години...........много му завиждах на един, имаше емблема на Ролс ройс...........онова като бумеранг дето е, а аз имах 15-на, обаче не искаше да менка ролса за мойте........... :cry: :cry: :cry:

Сега да не ме биете , че преди15год съм тафил емблеми :lol: , всеки е бил на 12 :roll:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 27 май 2005 13:33

ми братле сложи си лепенка, да видим кво щи гепат, (капака) , базикам се,

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 27 май 2005 15:42

за тва махаш всичко дето стърчи, заваряваш метал, кит, боя и си готов :lol:

Потребителски аватар
jiks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jiks » Пет 27 май 2005 16:03

Много сме май без емблеми отзад, то и отпред нямам вече :cry:

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пет 27 май 2005 16:35

споко бе хора :wink: емблемите си ги събират истински VW фенове mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Re: Аз ли си внушавам или ...

Мнениеот GoGo82 » Пет 27 май 2005 16:39

ChampioN написа:Неее, хлапета са бате......

Е какви са тези хлапета??? За една вечер на всички коли на които може да се свалят емблемите изчезнаха! Разбирам една-две... А и не е само в моя район, а май е станало масово! Когато хванах един мангасар да краде се жалвах на куките и ги питах "Е к'ви са тези да крадат емблеми?", а един серж ми обясни "Еми ходи на Горубляне за да видиш какво ги правят за по 5лв." Затова се чудех дали скоро на някой друг му е зачезнала!? А колкото до тази отпред...няма я и нея, но сам си я махнах. 8) :D

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 30 май 2005 14:49

две години си ходих без емблема отзад, смених квартала и сега не я крадат...в новия квартал крадат уми, бензин, коли :x

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 31 май 2005 1:07

Pichaga написа:две години си ходих без емблема отзад, смених квартала и сега не я крадат...в новия квартал крадат уми, бензин, коли :x

Замислих се в какъв квартал да живея: Дали да ти откраднат емблемата или пък да ти откраднат колата??????

Върни се в “ОФФ-Топик - други”