Курорт по черноморието
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
malcho написа:Имате ли някакви впечатления от къмпинг Градина - или ако сте чували нещо моля споделете.
Аз ходя само на къмпинг от '98 г. насам. Допреди няколко лета на Градина и вече на Арапя. Немога да го понасям тоя гмеж по курортите. Там мога да ходя само за уикенда.
Зависи с кого отиваш - Градина е за по-млади хора, докато Арапя си е по-улегнало и по-спокойно.
- Lazar4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От незнам си колко време ходя всяка година на Градина. За мен това е Райско място. Е, вярно, че не е много добре устроено (в смисъл има един магазин и две-три капанчета), ама Черноморец и Созопол са наблизо...Плажът е страхотен, не е много гъчканица, освен събота и неделя, когато бургазлий ходят там на плаж, но лично аз ти го препоръчвам горещо!malcho написа:Имате ли някакви впечатления от къмпинг Градина - или ако сте чували нещо моля споделете.
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:malcho написа:Имате ли някакви впечатления от къмпинг Градина - или ако сте чували нещо моля споделете.
Аз ходя само на къмпинг от '98 г. насам. Допреди няколко лета на Градина и вече на Арапя. Немога да го понасям тоя гмеж по курортите. Там мога да ходя само за уикенда.
Зависи с кого отиваш - Градина е за по-млади хора, докато Арапя си е по-улегнало и по-спокойно.
No more Арапя ,кофти работа Vlad777.Започнаха ударно да строят,първа линия вече е на 100 метра навътре,вдигнали са кинтите...
Отиде по дяволите традиция от 15-20 г.
По темата-ако разшириш малко тези 25километра иди в Обзор-не е лошо там

Върни се в “ОФФ-Топик - други”