Внимание насекоми!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:Не съм много запознат, но доколкото съм чувал за алергични хора може да бъде дори фатално ако не се вземат незабавно мерки.Или грешаИначе пак добре си се разминал слава богу.
Не, не грешиш.Имах един познат, който прекарвал кошер в колата си.Една пчела успяла да излезе, въпреки, че бил обезопасен и го жилнала, а той е бил алергичен.Лека му пръст, не успяха да го спасят.Така, че нека алергичните много да внимават и дори когато карат с отворени стъкла.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
cheren_golf написа:Не, не грешиш.Имах един познат, който прекарвал кошер в колата си.Една пчела успяла да излезе, въпреки, че бил обезопасен и го жилнала, а той е бил алергичен.Лека му пръст, не успяха да го спасят.Така, че нека алергичните много да внимават и дори когато карат с отворени стъкла.
е това е върха.........

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също съм алергичен и това ми напомня за една случка още от младините ми :
Взимам мотора и една качвам една мацка и газ извънградско нито каска нито защитен костюм само по ризка. По едно време както си карам с 100 - 120 и една болка близо до гърлото ама такава болка че за малко да се блъсна в едно дърво. Едвам спирам и гледам гадната долна оса мушнала и се кефи от там ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ по най мръстния начин в болницата. След 5-6 мин. съм пред болницата хвърлям мотора на земята никакви степенки дори не го загасих.
Като влязох в бърза помощ вече не можех да говоря и само се сещам как ми биха венозно нещо и съм заспал.
Добре, че момата до мене им каза, че ме "опънала" оса иначе вече да съм в поляна на големите пчели. Това ужилване близо до гърлото е много опасно за алергичните става оток от който може да се загине много бързо. За това наистина съчувствам на колегата.
Взимам мотора и една качвам една мацка и газ извънградско нито каска нито защитен костюм само по ризка. По едно време както си карам с 100 - 120 и една болка близо до гърлото ама такава болка че за малко да се блъсна в едно дърво. Едвам спирам и гледам гадната долна оса мушнала и се кефи от там ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ по най мръстния начин в болницата. След 5-6 мин. съм пред болницата хвърлям мотора на земята никакви степенки дори не го загасих.
Като влязох в бърза помощ вече не можех да говоря и само се сещам как ми биха венозно нещо и съм заспал.
Добре, че момата до мене им каза, че ме "опънала" оса иначе вече да съм в поляна на големите пчели. Това ужилване близо до гърлото е много опасно за алергичните става оток от който може да се загине много бързо. За това наистина съчувствам на колегата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”