Geleto написа:Милослав написа:Аз предлагам да се съберем покрай Пежо или там какъвто и да беше оня магазин преди детелината, та да стресираме пътните органи, минавайки покрай тях.

radotom написа:След 2 часа издирване на графика на пистата взех, че я драснах набързо ....
Милослав написа:Аз предлагам да се съберем покрай Пежо или там какъвто и да беше оня магазин преди детелината, та да стресираме пътните органи, минавайки покрай тях.
°niksi° написа:защото 100% гаранция че ще спрат някой.
°niksi° написа:Милослав написа:Аз предлагам да се съберем покрай Пежо или там какъвто и да беше оня магазин преди детелината, та да стресираме пътните органи, минавайки покрай тях.
Не е ли по-добре на бензиностанцията /мисля че ЛукОйл беше/ след караулката, защото 100% гаранция че ще спрат някой.
Също така искам да питам със трансплантацията дето направих на мойто Голф /1.6ТД --> 1.9ТДИ/ в какво може да се участва, в смисъл някак си не ми се връзва с оптичен тунинг.
peshoxx написа:Ето тази схема вече е тази за която говорих - с шикани!![]()
Браво на колегата! Ако може организаторите да я имат в предвид и да я приемат!Ще е по-интересно. Както и преди казах,в БМВ форума не са много доволни от победата на мощната печка,която е бавна в завоите ,но на правата е много бърза.Хайде ,не давайте шанс на новите и мощни коли.
![]()
peshoxx написа:"Който се плаши от мечки да не влиза в гората!"
peshoxx написа:"Който се плаши от мечки да не влиза в гората!"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта