Благодаря предварително
853 231 км на Пасат 3. Мисията възможна.
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нещо колегите не ти харесват темата май
а и може само с бензинови двигатели да са се събрали в тази тема... отговорете му на човека де!!!
аз карам бензинова кола, но доколкото знам няма проблеми един дизелов двигател при добро поддържане и нормално каране да изкара минимум 300-400 хил. км. да не говорим за мерджаните, които като таксита в зап. европа наистина изкарват по 800 хил. - 1 млн. км.!
майката му е в поддържането, редовната смяна на маслото, доброто гориво и нормалното каране.
аз карам бензинова кола, но доколкото знам няма проблеми един дизелов двигател при добро поддържане и нормално каране да изкара минимум 300-400 хил. км. да не говорим за мерджаните, които като таксита в зап. европа наистина изкарват по 800 хил. - 1 млн. км.!
майката му е в поддържането, редовната смяна на маслото, доброто гориво и нормалното каране.
-
londoner
- Автомобил:
- Двигател:
за кои колко километра може
преди 2 години продадох мерцедеса си 190 2.5 дизел.Беше на 500000 километра и беше като нов.Грам масло не ми гореше.Преди 2 месеца говорих с чожека които я купи и тои ми каза че в момента е на 600000 хиляди и ни6то нее сменял.чак и тои не варвал че това е вазможно.или просто 6тот е мерцедес.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Re: за кои колко километра може
londoner написа:преди 2 години продадох мерцедеса си 190 2.5 дизел.Беше на 500000 километра и беше като нов.Грам масло не ми гореше.Преди 2 месеца говорих с чожека които я купи и тои ми каза че в момента е на 600000 хиляди и ни6то нее сменял.чак и тои не варвал че това е вазможно.или просто 6тот е мерцедес.
според познати монтьори от сервиз на Мерцедес 2.5Д е най-здравия двигател някога правен. ресурса при добра поддръжка е 1 милион км без основен ремонт