Баща ми има едно голфче ЕZ мотор 1984г. с 4 скорости.Допреди време имаше сериозен проблем с карбуратора(запушена термо ампула)но вече е наред и върви като изстрбител.Та значи вчера ми се обажда един приятел и ми казва,че един друг приятел ми се бил заканил на 21 годишната бегачка.Искал да си правим състезание.Въпросният мераклия е е нтусиаст човека,който има да си връща от една стара гонка между голфа и една корсичка.Сега той иска да правим старт с колата на баща му(Алфа 155 с 2 свещи на цилиндър 1.8 16В,към 130 к.с).Момчето току що е сложил спортен филтър и гърне от илиенци и казва,че колата е станала 140к.с(качила е 10к.с.)

Е хубаво на аз като стар уличен боец не отказвам гонка,пък и момчето има да си връща.Срещата е на ботевградско шосе.Отвам аз и там ме чакат десетина човека и всички започват да се спукват от смях.Голфчето е едно невзрачно,с багажник,високо и наистина смешно(в квартала го наричат "сервизният голф")

Едно от момчетата дава старт но алфата направи фал-старт и аз изостанах с една кола още на старта.Забождам втора и вече сме наравно.Мушкам трета и оставаме така.На четвърта вече започна да ме дърпа незначително.Връщаме се и настава бурен смях.Всички викат: "Ей го е момчето с бързата алфа дето е със спортен филтър и гърне и цепи мрака"Лелеееее голям смах пада.Аз разбира се искам реванш и отново сме на старта.Този път няма фал старт и нещата се развиват по подобен начин само където на втора бях с кола и половина пред алфата.И отново на четвърта леко ме настигна.Връщаме се при тълпата и още по-голям смях настава на тротоара.Хората продължават да гледат филмът "Бързи и яростни".
Значи моето заключение е,че или алфата едвам върви или голфа е резачка голяма.Посмяхме се здраво за сметка на бързото момче с алфата и право към дома.А междувременно на единият от паркиралите автомобили на шосето(на човкът който организира гонката колата се зпали)Пушат,горят кабеляци,откачаме клеми.Добре,че имах въже в колата и го изтеглих.Накрая преди да си тръгна едно от момчетата ме пита какво съм му бил правил на голфа.Аз му казвам,че заводът си ги прави така.Просто голф момчета,и то двойка.Бесна машина.И отново голям смях.

Дано сте се посмяли!Няма да редактирам,за което се извинявам!